Smutný příběh zpěvačky: Britney »Splávek« Spears - Pořád chlastá první ligu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Smutný příběh zpěvačky: Britney »Splávek« Spears - Pořád chlastá první ligu...

Britney dnes...
Britney dnes...

Bože, co se s tou holkou stalo? Vypadala tak šik, bývala idolem teenagerů... Dnes je z ní chodící násoska, která by skvěle zapadla i do té nejzaplivanější putyky kdesi v Rumunsku. Kdybyste ji náhodou potkali, nejspíš by zadrmolila něco jako: Těší mě, jsem Britney Spears a přátelé mi říkají Splávek, protože chlastu nikdy nemám dost!

Posedlost mejdany (na kterých necudně roztahuje nohy, přestože nenosí spodní prádlo) i alkoholem (dokáže nasát tak vražedný koktejl alkoholických drinků, že by to porazilo i Lenku Kořínkovou) ale Britney popírá. „Jsem prostě přetažená, a tak jsem jela načerpat síly do lázní,“ řekla třeba Britney (25) po silvestrovském mejdanu.

Jaká je pravda? Oslavy konce roku někdejší popová princezna krapet přepískla, takže ji museli doslova odvléct z nočního klubu. Nebylo to ale přepracovaností. Spíše tím, že vypila takové množství šampaňského a koktejlů, že si teď výrobci lihovin budou moci dopřát hodně luxusní dovolenou...

„Tyhle náhlé slabosti celebrit ve skutečnosti vždy znamenají něco vážnějšího. Je mi líto rodičů, kteří musí sledovat, jak se jejich dcera řítí střemhlav dolů,“ říká zpěvaččina kamarádka.

Podle ní se Britney zbavuje závislosti na alkoholu v lázeňském sanatoriu pro nervově labilní osoby, kam ji šupem poslali právě její rodiče. Britney – interpretka hitu Toxic – totiž velmi nutně potřebuje detox (odvykací kůru – pozn. redakce).

Všechno to začalo, když se Britney koncem minulého roku rozvedla s manželem Kevinem Federlinem. Opuštěné celebrity se ihned ujala královna večírků Paris Hilton a společně začaly obrážet noční bary.

Pariska už Britney naučila nejen nasávat a užívat taneční drogy, ale také chodit naostro a v příhodném okamžiku před fotografy šikovně roztáhnout nohy, aby se obě druhý den skvěly na titulních stranách novin a časopisů...

Její nejhloupější hláška
To se vážně pobavíte...

Jako důkaz, že je na tom Britney skutečně bledě, může posloužit tahle úsměvná událost. Na mejdanu v losangelském klubu Arena si značně zhulákaná zpěvačka zapálila cigaretu z opačné strany. „Můj ty bože,“ zděsila se její kamarádka Paris, „Britney, ty nevíš, že když si zapálíš cigaretu obráceně a potáhneš si, už nikdy nebudeš mít orgasmus?“

Vyděšená Britney se poté asi půl hodiny ptala všech účastníků mejdanu, jestli je to skutečně pravda…

Dárek pro Britney: Manuál, jak zavrhnout chlast

Protialkoholní léčba potrvá několik měsíců, a tak má Britney dostatek času, aby přehodnotila své chování. Tady je 12 tipů, které by jí mohly pomoci vrátit se na výsluní:

1. Kamarádkám, které vypijí víc šampaňského než vody, se vyhýbej velkým obloukem.
2. Vždy nos spodní prádlo.
3. V nočních klubech se nesvlékej.
4. Najmi si stylistu.
5. Věnuj více času svým dětem.
6. Nedávej přednost zhýralým přátelům před hudebními producenty.
7. Opít se na Silvestra není taková tragédie, pokud si nezačneš vymýšlet trapné výmluvy.
8. Nedovol, aby tvůj bývalý partner vypadal lépe než ty.
9. Myj si pravidelně vlasy.
10. Nedej na módní rady Paris Hilton, která potřebuje, aby byl někdo za většího hastroše, než je ona sama.
11. Jdi do studia a klidně nahraj staromódní pecky. Pořád to bude lepší než hudební odpad, který produkuje Kevin Federline.
12. Jsi matka dvou dětí. Tak už se sakra konečně vzchop!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.