Zvrácena žena miluje chuť krve: Týdně si jí dopřává 8 litrů! »Dárce« našla v kamarádovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zvrácena žena miluje chuť krve: Týdně si jí dopřává 8 litrů! »Dárce« našla v kamarádovi!

Michelle miluje krev
Michelle miluje krev (Profimedia.cz)

Američanka Michelle (29) má podivné choutky. Její chuťové buňky se dožadují krve, na níž se stala závislou. Novodobá upírka se živí krví prasat, ale občas »vysaje« i svého kamaráda…

Michelle propadla své zálibě v krvi v období puberty, kdy prožívala deprese. Tehdy ochutnala svou vlastní tělesnou tekutinu a uspokojila tak své tajné tužby. Krví se živí už deset let a bez pravidelné dávky rudé tekutiny by nemohla fungovat.



Své choutky se snaží zahnat zvířecí krví, jíž týdne spořádá osm litrů. Nejvíce jí vyhovuje ta prasečí, která je údajně slanější, než hovězí, a na pohled je k nerozeznání od červeného vína.

Největší slastí je pro ni ovšem lidská krev, kterou si dopřeje alespoň jedenkrát týdně. K dispozici má naštěstí kamaráda Johnnyho, který jí rád své tělo k těmto zvrhlým praktikám propůjčí. Krev se musí servírovat pěkně zčerstva, proto si ji Michelle dopřává přímo z jeho paže. Obvykle prý tento proces trvá až pět minut.

„Je to stejné jako závislost na cigaretách. Když dostanu chuť, potřebuji svou dávku,“ tvrdí Michelle, podle níž je mužská krev podstatně vydatnější.





Autor:  cam

Přečtěte si
vrtajzub
26. 3. 2013 • 18:46

tú švihnutú odpornú ropuchu, fúúúúúúúúúúúúúj no hnus

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.