Alice Bendová jako Čachtická paní: Omlazuje se vlastní krví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Alice Bendová jako Čachtická paní: Omlazuje se vlastní krví!

Omlazování krví je poněkud bolestivá procedura.
Omlazování krví je poněkud bolestivá procedura. (Yes VIP, koláž Ahaonline.cz)

Ženy by udělaly cokoliv, aby byly věčně mladé a krásné. Už v 16. století se Alžběta Báthoryová přezdívaná Čachtická paní koupala v krvi mladých dívek s myšlenkou na trvalou krásu. A dámy podržte se, deník Aha! ví, jak opravdu krev využít ke zničení nechtěných vrásek! První vyvolená, která to vyzkoušela na vlastní kůži, je herečka Alice Bendová (39)!

Herečka ale rozhodně žádnou pannu nezabila a nenapustila si vanu životadárnou krví. V 21. století našla způsob, za který nepůjde do vězení. Přestože zákrok »plazma lifting« vypadá jako z hororu, protože vám do krku vpichují jehly, Bendová se nebála. „Použili na mě emulzi, která mi krk znecitlivěla, ale dopředu jsem se informovala, zda to nebolí,“ přiznala Alice.


Té nejdříve odebrali krev a pak ji oddělili od plazmy, kterou následně vpravili do krku několika vpichy. Tudíž se herečka zbaví vrásek na krku. „Snažím se o sebe pečovat, beru to jako prevenci,“ prozradila maminka dvou dětí Aličky (2,5) a Vašíka (5,5). Dvouletá princezna byla dokonce při zákroku u maminky a držela ji za ruku. „Neměla jsem hlídání, tak šla se mnou, dokonce to chtěla vidět,“ smála se, ale upovídaná Alička na dotaz, zda je maminka hezká, měla jasno: „Ne není!“ »Rozpíchané« Bendové to ale náladu nezkazilo, protože její mladý milenec Michal Topol (27) ji zbožňuje i nenalíčenou. „Občas mi řekne, že jsem nádherná,“ špitla stydlivě.

PRO KRÁSU COKOLIV!

Kim Kardashian také řvala bolestí

Bendová není zdaleka první, kdo tuto operaci podstoupil. Nedávno se fotografie z tohoto drsného zákroku pochlubila i americká sexbomba Kim Kardashian. „Ráda zkouším cokoliv, po čem vypadáte a cítíte se mladě,“ prohlásila Kim, která nicméně svého rozhodnutí záhy litovala. „Ach můj bože. Nikdy si nenechám udělat facelift, pokud to bolí jako tohle,“ křičela. Kim se nicméně při této operaci nechala natočit. Proč? Přece proto, aby zvedla sledovanost své vlastní reality show. Foto z jejího zákroku najdete v galerii.

Zákrok na Kim Kardashian

Jako Čachtická paní?

Celá procedura v mnohých lidech přináší vzpomínku na Alžbětu Bathoryovou, které se také říkalo Čachtická paní. Ta se údajně koupala v krvi nevinných dívek, aby omladila své tělo i duši. Počet jejích obětí je podle některých zdrojů až 20 000! Bathoryová byla později odsouzena a několik posledních let prožila ve vězení. Jaký byl skutečný příběh zvrácené Alžběty se nicméně dosud historici dohadují. Řada svědectví je totiž rozporuplná.



Přečtěte si
joudajoudovy
20. 3. 2013 • 08:58

az se bude pouzivat chlevska mrva, vsechny vipiny si na ksicht budou aplikovat kravska lejna. sva ke sve....

bledulka
20. 3. 2013 • 08:03

Brrrr, to je opravdu šílená metoda!

eisenbieger
20. 3. 2013 • 06:18

babochlap , na tuhle se zadnymu nepostavi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.