Zraněná Andrea Verešová: O berlích, ale na jehlách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zraněná Andrea Verešová: O berlích, ale na jehlách!

Andrea Verešová se na otevření bazaru dobelhala o berlích. Přítomné pány však zaujala především svým nádherným výstřihem.
Andrea Verešová se na otevření bazaru dobelhala o berlích. Přítomné pány však zaujala především svým nádherným výstřihem. (Foto Aha! – Martin Přibyl)

Modelka Andrea Verešová (32) si zahrává s ohněm. Poprvé od nehody na lyžích se objevila na veřejnosti a šokovala nejen svým úžasným výstřihem. Přítomné hosty vyděsilo, že se sotva udržela na botách s vysokými podpatky! Má totiž zpřetrhané vazy v koleni, a tak si musela pomáhat berlemi.

Verešová se kšeftů kvůli zranění nevzdává. Dokonce jí na otevření bazaru přinesli scénář na moderování další akce. „A zase práce, jsem na roztrhání,“ smála se modelka. Do smíchu jí ale nebylo, když se před týdny vysekala na svahu. Musí nosit ortézu, kterou má od stehna až po kotník. A dokonce si musí píchat injekce do břicha, kvůli ředění krve. Bojí se totiž trombózy. 

Před časem jste měla nehodu na lyžích, co se stalo?

„Chtěli jsme si užít poslední jízdu. Nyní vím, že jsem si ji měla raději odpustit. Upadla jsem a zpřetrhala jsem si vazy v koleni.“

A jak se cítíte dnes?
„Je to mnohem lepší a děkuji za pomoc blízkým.“

Kdo o vás pečoval nejvíc?

„Manžel, ten je opravdu starostlivý. Momentálně jsem indisponována a imobilní, takže je pro mě všechno složitější.“

Jak se pohybujete po domě? Máte vozík, nebo jen berle?

„Učím se chodit na jedné noze a o berlích. Dokonce jsem tak dělala i dort.“

Máte nějaký speciální rehabilitační program?

„Je to z týdne na týden lepší. Začínám rehabilitovat. Mám obvaz a zezadu nohy obrovskou ortézu od stehna až po kotník. Není to příjemné, to mi věřte.“

Andreo, a co ty vysoké podpatky?

„To se ptáte správně. To je poprvé od zranění. Víte co? To je deformace modelky. Mně se chodí mnohem líp na vysokých podpatcích než v balerínách. Už jsem na to zvyklá, ale stát v tom dlouho nemůžu. Ale co by člověk neudělal pro takovouhle událost, jakou je otevření butiku. “

Nebudete se bát lyžovat?
„Uvidíme… Ale věřím, že úraz mě neodradí. Je to moje radost a hobby. Myslím si, že neodolám, když budeme zase s dětmi na sněhu. Bohužel, letos nám to už nevyjde.“

A co na to doktor? Dovolí vám lyžovat?

„Snad jo, ale už jenom s ortézou…“

Šatník celebrit na prodej

Verešová věnovala svou podprsenku
Kateřina Sokolová (23) si udělala pořádek ve svém šatníku a několik kousků dala do bazaru. Za pár korun si tak můžete koupit její kabát nebo večerní šaty. Mnohem odvážnější však byla Andrea Verešová (32). Ta prodává i svoje spodní prádlo! „Jako bonus se s mými šaty prodává i podprsenka, kterou jsem nosila,“ prozradila Aha! modelka. „Byla jsem nadšená, že můžu někomu udělat svými věcmi radost. Některé kousky jsem neměla na sobě ani jednou,“ dodala.



Přečtěte si
illis
17. 3. 2013 • 19:45

jde jen 10% z prodeje a velká částka jde modelkám . Ideální a hodně slušné když jde o charitu by bylo, aby velká částka šla nadaci a 10% modelkám. Spoustu oblečení dostanou jako dárek od návrhářů nebo majitelů butiků. To co sami kupují to není zase tak obrovská suma.

reknirmareno
17. 3. 2013 • 13:29

Je to piica s diplomem z Plzne. Co je to? Vereska.

honzina
17. 3. 2013 • 08:03

když může chodit na vysokých jehlových podpatcích, je to hérečka nemám tu ženskou s hadím pohledem ráda

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.