Andrea Verešová dráždí manžela: Přivaž mě k posteli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Andrea Verešová dráždí manžela: Přivaž mě k posteli!

Andrea Verešová je snem mnoha mužů.
Andrea Verešová je snem mnoha mužů. (Pro Aha! - archiv Baldinini)

Americký svátek zamilovaných nenechal chladné ani sexy modelky. Každá si lámala hlavu, jak svého miláčka potěšit. Jedna z nejžhavějších slovenských krásek Andrea Verešová (32) ale dobře ví, co muži milují nejvíce. Podívejte se, jak se připravila na valentýnskou noc!

Andrea se netají tím, že je pěkná dračice, tudíž si na svého manžílka Daniela Volopicha (47) připravila opravdu pikantní překvapení v podobě svůdného spodního prádla. „S manželem prožívám hříchy nejen v sobotu,“ prozradila deníku Aha! nedávno. Jak ale tento den tráví nejraději? „Jdeme na romantickou večeři nebo výlet, ale jsem přesvědčená, že lásku si lidé mohou rozdávat každý den,“ mrkla šibalsky sexy modelka, která má mnoho tváří.


Na otevírání nového luxusního butiku, kde se zamilovala hned do několika bot, dorazila jako domina celá v kůži. „Určitě bych tu nějaký dar vybrala,“ přemýšlela Verešová. A že si Daniel užil opravdu noc plnou lásky, stvrdila maminka dvou dětí Vanessy (5) a Daniela (3) smyslnými snímky, kde připomíná anděla s ďáblem v těle. „Všem romantickým duším a nejen zamilovaným přeji krásného Valentýna,“ vykřičela Verešová na své sociální síti.


Není pochyb, že sexy manželka nenechala Volopicha chladným. Vždyť je právě čas začít pracovat na dalším miminku, který si pár tak moc přeje. „Vanesska si o ségru dokonce napsala Ježíškovi, ale to jsme nestihli,“ smála se modelka.



Přečtěte si
ekvivalent28
16. 2. 2013 • 20:29

Správne , ale ked už tak slovenskemu .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.