Úspěšná modelka se připravuje na Českou Miss 2013: »Ztracená« Šťovíčková je zpět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Úspěšná modelka se připravuje na Českou Miss 2013: »Ztracená« Šťovíčková je zpět!

Zina Šťovíčková je zpět!
Zina Šťovíčková je zpět! (Ronald Sandee Sander)

Jako kdyby se pod ní slehla zem. Česká vicemiss 2009 Zina Šťovíčková (22) před dvěma roky odletěla do Ameriky, kde má slušně našlápnutou kariéru modelky, a do své domoviny se vrací jen výjimečně.

„Přiletěla jsem hlavně kvůli státnicím, které mě čekají v červnu,“ vysvětlila Šťovíčková, kterou deník Aha! včera zastihl v Praze během příprav na finálový večer České Miss 2013, který si jako jedna z minulých vítězek nemůže nechat ujít.

Jako první krátce po svém příletu začala řešit garderobu, kterou si přišla vybrat do ateliéru své oblíbené návrhářky Dominiky Sedláčkové. „Do oka mi padly hned dvoje šaty, ale nakonec jsem dala přednost fialové róbě,“ řekla Šťovíčková, pro kterou přípravy na soutěž krásy vzala opravdu z gruntu.

Výběrem šatů to neskončilo. Hned poté modelka spěchala do kosmetického salonu, aby na sobotní večer byla dokonalá po všech stránkách.

Facebook:gallery:false:false:false

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.