Zdivočelá země: Dejdar stárne pomalu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zdivočelá země: Dejdar stárne pomalu!

Martin Dejdar má ve třetí řadě Zdivočelé země předepsané vousy, aby trochu zestárl.
Martin Dejdar má ve třetí řadě Zdivočelé země předepsané vousy, aby trochu zestárl. (Aha! – Marek Pátek, Česká televize)

PRAHA – Martin Dejdar (41) alias koňák Antonín Maděra, hlavní představitel úspěšného seriálu Zdivočelá země, se má na co těšit! V prosinci se totiž začala natáčet již třetí řada tohoto oblíbeného seriálu České televize! Jediné, s čím se tvůrci potýkají, je stárnutí hlavního hrdiny.

PRAHA – Martin Dejdar (41) alias koňák Antonín Maděra, hlavní představitel úspěšného seriálu Zdivočelá země, se má na co těšit! V prosinci se totiž začala natáčet již třetí řada tohoto oblíbeného seriálu České televize! Jediné, s čím se tvůrci potýkají, je stárnutí hlavního hrdiny, protože Dejdar vypadá pořád mladě, ani mu nešediví vlasy, a proto si nakonec musel nechat aspoň narůst vousy, které ho »zestařily«... O čem nové díly budou a co statečné hrdiny čeká?

Scenárista Jiří Stránský (75) prozradil, že třetí řada nových deseti dílů seriálu začíná v noci z 20. na 21. srpna roku 1968 a skončí v roce 1973. A nutno podotknout, že ani v normalizačním období to Dejdar alias Maděra nebude mít lehké. Jako bývalý letec v bitvě o Anglii bude komunistům neustále trnem v oku.

„Druhá řada skončila v roce 1962, takže se setkáme se všemi postavami po šesti letech. Všichni trošku zestárli a narodily se jim děti. S tím stárnutím nám Martin Dejdar dělá starosti, vypadá totiž stále mladě a jeho vlasy jsou pořád černé, museli jsme mu alespoň nechat narůst vousy!“ prozradil Stránský. Ten byl stejně jako hlavní hrdina nucen pracovat v uranových dolech.

„V seriálu je opravdu hodně mých vlastních zkušeností, zážitků přátel a spousta autentických příběhů, které se skutečně udály, a my je jen použili,“ dodal spisovatel Stránský. Televizní diváci se na třetí řadu seriálu Zdivočelá země mohou těšit na prvním programu České televize na podzim příštího roku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.