Ivana Gottová a Andie MacDowell: Asistentka se sešla se šéfovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ivana Gottová a Andie MacDowell: Asistentka se sešla se šéfovou!

Ivana se s Andie sešla po dlouhých třinácti letech.
Ivana se s Andie sešla po dlouhých třinácti letech. (pet)

Některým celebritám už asi český rybníček přestává stačit a začínají se »kamarádit« s hvězdami světového formátu. Bulvární moderátorka Ivana Gottová (37)se v Praze setkala s proslulou herečkou Andie MacDowell (54), která byla kdysi dokonce její šéfovou! Modelka Karolína Kurková (29) si zase chodí na sklenku s frontmanem kapely Aerosmith Stevenem Tylerem (64).

Gottová, která se s MacDowell setkala po dlouhých letech, dokonce přiznala, že je kdysi pojila společná práce! „Před 13 lety jsem jí po tři měsíce natáčení filmu Harrisonovy květy dělala asistentku. Bylo na co vzpomínat!“ svěřila se Gottová na svém Facebooku.

„Andie je pořád stejná, zato její tři děti se změnily k nepoznání! A v Praze nebyla naposled,“ těší se Ivana na další setkání s herečkou, která svým mladistvým vzhledem připomíná spíše vrstevnici Gottové.
Mezi celebritami je jako doma také Karolina Kurková, česká modelka žijící v Americe. Ta si pro změnu po vyhlášení letošních Oscarů vyrazila na panáka se Stevenem Tylerem, frontmanem legendární kapely Aerosmith. Kolik alkoholu se známým »pařmenem« vypila, ale neprozradila.



Přečtěte si
mandat
1. 3. 2013 • 14:53

Herci nezamestnavaji nikoho, ne vsechno maji sveho agenda. Tak ,jaka sefova ??????????????

annamariie
1. 3. 2013 • 14:12

tedy vůbec nepovedla.....trapas

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.