Malý je Misák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Malý je Misák!

O Misáka aerobiku soutěžili pod dohledem Miss aerobik 2006 Kateřiny Wiesnerové – zleva: Petr Polakovič, vítěz Jiří Malý, zpěvák Robert N., který na Miss aerobik pravidelně zpívá, Jan Kment, Jan Pavlišta, Stanislav Mrázek a právník M
O Misáka aerobiku soutěžili pod dohledem Miss aerobik 2006 Kateřiny Wiesnerové – zleva: Petr Polakovič, vítěz Jiří Malý, zpěvák Robert N., který na Miss aerobik pravidelně zpívá, Jan Kment, Jan Pavlišta, Stanislav Mrázek a právník M (Care Alfa)

ČELÁKOVICE – Krásná Miss aerobik 2006 Kateřina Wiesnerová (19) byla jednou z porotkyň při recesní volbě Misáka aerobiku. „No, to je krása!“ rozplývala se Katka nad ladnými pohyby uchazečů, protože právě ona byla lektorkou disciplíny aerobik.

Nakonec porota složená z finalistek Miss aerobik zvolila Misákem aerobiku pořadatele soutěže Jiřího Malého z agentury Care Alfa. „Porota byla shovívavá a nechala mě vyhrát asi proto, že jsem jako jediný ze soutěžících se účastnil všech dosavadních sedmi ročníků Misáka a ani jednou jej nevyhrál. Navíc jsem byl ze soutěžících zdaleka nejstarší,“ přiznal deníku Aha! Jiří Malý, který zvítězil ve všech čtyřech disciplínách – aerobiku, vyprávění veselé historky, sportovní dovednosti i v nejkrásnějších nohách.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.