Ondřej Sokol: Lyžovačka s milenkou a dětmi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ondřej Sokol: Lyžovačka s milenkou a dětmi!

Sokol na lanovce se synem Adamem, dcerou Ester a milenkou Lucií (vpravo).
Sokol na lanovce se synem Adamem, dcerou Ester a milenkou Lucií (vpravo). (Aha! – Marek Pátek)

Protože jsou děti herce Ondřeje Sokola (41) Ester (12) a Adam (8) zdatní lyžaři, nebál se je vzít ve večerních hodinách na sjezdovku ve Špindlerově Mlýně. Oběma ale musel sehnat potřebné vybavení. „Vše jsem pro ně půjčil,“prozradil Ondřej. Večer se pak k němu a dětem připojila jeho milenka…

Mladičká Sokolova milenka Lucie (17) se o hercovy ratolesti starala jako o vlastní. Spíše než jako macecha ale působila jako jejich starší sestra.

Ondřej jel vepředu, po očku kontroloval svou smečku, a Lucie byla v řadě poslední. A když bylo potřeba, sbírala odpadlíky a stavěla je zpět na nohy.

Děti očividně s novou »maminkou« problém nemají. Naopak se k otcově přítelkyni chovali velmi mile a kamarádsky. „Příští týden přijede pan Sokol opět, ale tentokrát se bude věnovat běžkám,“ prozradil majitel obchodu s lyžařskými potřebami Tomáš Kunčík.

1459572:gallery:true:true



Autor:  kl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.