Nevěrnice Boučková: Návrat z dovolené plné sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nevěrnice Boučková: Návrat z dovolené plné sexu!

Nevěrnice Boučková a Mariannin milenec Jan Novotný.
Nevěrnice Boučková a Mariannin milenec Jan Novotný.

VÍDEŇ/BRATISLAVA – Nevěrná Marianna Boučková (30) s milencem Janem Novotným už jsou zpátky doma! Jen pár dní poté, co Marianna se svým českým manželem, moderátorem Liborem Boučkem (25), podali žádost o rozvod, totiž slovenská kráska odletěla s milencem na exotickou dovolenou na Seychely, na ostrov Mahe!


A jak se tam měli? „Není to na nás vidět?“ odpovídal nadšený Novotný novinářům slovenského deníku Plus 1 den, kteří na ně na letišti čekali. Vidět to opravdu bylo! Návrat milenců provázely něžné doteky a pohledy v osmahlých tvářích!

Kliknutím zvětšeteZpět na vídeňském letišti přistáli až v pozdním odpoledni Štědrého dne. Ani tehdy se však nerozešli do svých domovů, ale společně odjeli v Novotného porsche na návštěvu k hokejovému internacionálovi Jozefu Golonkovi, který se s Novotným i Boučkovou kamarádí od společného účinkování ve slovenské obdobě soutěže StarDance. A Libor zatím trávil Vánoce sám a po nevěrné manželce mu zbyly jen oči pro pláč...


Autor: (red)
Foto: Marian Vlašič/Plus 1 den

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.