Katie Holmes: To je ale bříško! Že by dvojčata? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Katie Holmes: To je ale bříško! Že by dvojčata?

Takhle jí bříško vyrostlo během několika dnů.
Takhle jí bříško vyrostlo během několika dnů. (: Profimedia.cz, internet)

LOS ANGELES – Bříško těhotné přítelkyně Toma Cruise (43) – herečky Katie Holmes (27) – nabývá pozoruhodných rozměrů.

Bříško těhotné přítelkyně Toma Cruise (43) – herečky Katie Holmes (27) – nabývá pozoruhodných rozměrů. Vypadá to, že pod svým srdcem nosí celý regiment malých Tomíků. „No, možná to budou dvojčátka!“ svěřila se tisku hereččina důvěrná přítelkyně.

Katie se chystá rodit doma. Tom už zařídil vše potřebné, aby porod proběhl přesně podle pravidel scientologické církve, jíž je členem. Nad postel už vyvěsil plakáty, které rodičku upozorňují, aby při porodu nevydávala žádné zvuky. K tomuto účelu jí opatřil také MP3 přehrávač s její nejoblíbenější hudbou, a kdyby to náhodou nepomohlo, má další prostředek, jak Katie utišit. Ve specializovaném obchodě totiž koupil dudlík pro dospělé.

„Štěstí mých dětí je pro mě nejdůležitější věcí na světě,“ řekl Cruise, který nedávno poprvé otevřeně hovořil o svém neradostném dětství. Jeho vlastní otec ho ponižoval a mlátil. Ve škole zažil malý Tom, který trpěl poruchou čtení – dyslexií –, ostrou šikanu a nikdy prý neměl žádného dobrého kamaráda.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.