Harapes slavil 60: Válel se po zemi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Harapes slavil 60: Válel se po zemi!

Chvílemi tancoval Vlastimil Harapes tak divoce, až se válel po zemi.
Chvílemi tancoval Vlastimil Harapes tak divoce, až se válel po zemi.

PRAHA – To zase byla jednou oslava! Bývalý baleťák, dnes herec a dokonce i zpěvák, Vlastimil Harapes oslavoval v luxusním hotelu Holiday Inn šedesátku! „Snad na důchodce ještě nevypadám!“ smál se Harapes a do všech hned po příchodu ládoval AntiEthanol.


„Jsou to kouzelné pilulky proti kocovině a dnes je budete potřebovat,“ smál se Harapes a chvílemi tančil tak bujaře, až se válel po zemi. A alkohol tekl proudem!

Kliknutím zvětšeteHarapes měl šedesát sice už 24. července, ale pro pořádnou oslavu se rozhodl až nyní. „Nějak nebyl čas, a když oslavovat, tak ve velkém,“ vysvětlil deníku Aha! málem půlroční zpoždění. A o netradiční »živé« dárky nebyla nouze. Většina gratulantů mu totiž zazpívala. S Magdou Malou si zazpíval dokonce i sám oslavenec, ale zlobilo je cédéčko, a tak jim občas přeskakovaly základy.

Kliknutím zvětšetePrezidentovi AntiEthanol VIP teamu přišli popřát jeho kamarádi Ivan Vyskočil, Václav Vydra a manželkou Janou Bouškovou, Robert N., Marie Poledňáková, Světlana Nálepková, Miloš Skalka či Anife Vyskočilová, které dělal doprovod její nový přítel Honza. Anife se ovšem na párty jenom otočila. Zatancovala Harapesovi jeden ze svých břišních tanců, a když zjistila, že je na párty i její bývalý manžel Ivan Vyskočil, a dokonce se svou novou přítelkyní Lucií, netvářila se zrovna nadšeně. A když jí přišel dát pusu, tak Kliknutím zvětšeteji k sobě musel pořádně přitisknout, aby od něj neutekla! Hned poté se Anife sebrala a i s přítelem z párty odešla.

Kliknutím zvětšeteNechyběl ani ohňostroj a celá oslava se protáhla až do časných ranních hodin. Jediní, kdo na ní z Harapesových blízkých chyběl, byly dvě dámy jeho srdce – zpěvačka Hana Zagorová, která byla jeden čas i jeho manželkou, a herečka Marta Vančurová, s níž ztvárnil manželskou dvojici ve filmu Den pro mou lásku režiséra Juraje Herze. Zagorová měla v tu dobu koncert v pražské Lucerně a poté vyprodanou Lucernu oslavovala se svým manželem Štefanem Margitou na své párty a Marta Vančurová je nemocná.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: Miroslav Graclík, Petr Macek
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.