Michaela Kuklová o »Jasněnce«: Zranění, facky od Růžičkové a zabitá krysa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Michaela Kuklová o »Jasněnce«: Zranění, facky od Růžičkové a zabitá krysa!

Kuklová jako Jasněnka
Kuklová jako Jasněnka (TV Nova)

Troškova pohádka O princezně Jasněnce a létajícím ševci patří k vánoční televizní klasice. Herečka Michaela Kuklová (43) ale během jejího natáčení trpěla a svému synovi ji raději ani nepouští…

Kuklová si Jasněnku zahrála už před 24 lety, ale spolupráci se Zdeňkem Troškou má stále v živé paměti. Režisér chtěl mít všechny záběry dokonalé a Michaela v roli princezny to odnesla. Natáčení ji málem stálo život.

„Vybavuje se mi oheň, výbuchy, zranění, rozseklá hlava, rozříznutá a probodnutá noha, a taky to, jak mě zfackovala Helena Růžičková střevíčky a rozsekla mi pusu. Měla jsem od ní dokonce modřiny,“ zavzpomínala Kuklová na odvrácenou stranu vzniku dnes již kultovní pohádky pro magazín Aha! TV.

Nejtragičtější zážitek má ale s mrtvou krysou, již omylem zalehla. „To mi ale řekli až později. To bych byla úplně vyřízená, že jsem zabila zvířátko,“ dodala herečka, která později s Troškou natočila i dva díly pohádky Z pekla štěstí.

S Jasněnkou má Michaela Kuklová spojené tak nepříjemné pocity, že ji dokonce ještě nikdy neukázala svému čtyřletému synovi Romanovi.

1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
nofar
16. 5. 2013 • 11:46

Take se mi nelibi, je prilis brutalni. Jedine scena, kdy Slunecni pani rika, jdete a buidte stastni. Znicim to doupe zla, aby na nem nezustal kamen na kameni je velice silna a emotivni.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.