Háma & Wehrenberg: Pečou spolu! A pijí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Háma & Wehrenberg: Pečou spolu! A pijí!

Jakub Wehrenberg a Aleš Háma (vpravo) měli skutečně bujarou náladu, popíjeli, pokuřovali a skvěle se bavili.
Jakub Wehrenberg a Aleš Háma (vpravo) měli skutečně bujarou náladu, popíjeli, pokuřovali a skvěle se bavili.

PRŮHONICE – „Jejda, trenky! To jsem teda překvapenej,“ smál se hvězdný právník Petr Pečený (44) alias Doctor P. P. na vánočním večírku muzikálů Golem a Kleopatra.


Kliknutím zvětšeteJeho věrný souputník, rocker Pepa Vojtek (41), mu totiž trenýrky nadělil už třetí rok za sebou. „Ale velikost trefil, tu už za ta léta dobře zná,“ dodával Pečený s bujarým smíchem.

Jakékoli spekulace, že by byl vztah mezi Pečeným a Vojtkem intimnější než přátelský, však popřela Pepeho manželka Libuška. Kliknutím zvětšeteVojtek se dokonce i vyhýbal panákům s půvabnými dámami. „Já nemůžu, jsem ženatej. To jste měly přijít v červnu, ne teď,“ smál se a po chvíli se svou manželkou a lahví vína zmizel do noci.

Kliknutím zvětšeteZbytek společnosti, v níž nechyběli třeba Lešek Semelka, Pavel Vítek, Michal David či Monika Absolonová, se naopak v podniku U slepiček slušně rozjel. Pozdvižení vzbudil Jiří Helekal, který dorazil s půvabnou blondýnkou. Ještě před tím, než zlé jazyky rozšířily drby o milence, vysvětlilo se, že je to jeho dcera Aneta. Ještě větší rozruch nastal po desáté hodině, kdy skončila představení a dorazil i zbytek partičky z muzikálových divadel Hybernia a Broadway. Rozjetou společnost tak doplnili ještě Vilda Čok, Bohouš Josef či Aleš Háma a Jakub Wehrenberg, kteří spolu pečou jako komická dvojka už delší dobu. A mihl se i Michal Suchánek. Není proto divu, že vánoční večírek končil až dlouho po půlnoci.


Autor: Leni Kabeláčová
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.