Drobný na lovu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drobný na lovu!

Oba aktéři se od sebe nemohli odtrhnout. Vzájemné jiskření bylo vidět na míle daleko!
Oba aktéři se od sebe nemohli odtrhnout. Vzájemné jiskření bylo vidět na míle daleko! (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – To je neuvěřitelné! Nenapravitelný sukničkář a milovník krásných žen Milan Drobný (63) opět v akci! Deník Aha! zpěváka načapal s půvabnou a viditelně o pár desítek let mladší slečnou!

Oba se k sobě chovali víc než přátelsky! Dlouhé obdivné pohledy, letmé doteky a stále přítomné laškování nenechaly nikoho na pochybách, že se nejedná jen o obyčejnou schůzku! Přitom ještě nedávno musel Milan Drobný vyhledat odbornou pomoc u psychiatra kvůli problémům se svojí bývalou přítelkyní, zdravotní sestrou Věrou!

„Šlo pouze o pracovní záležitost. Ona je manažerkou jedné holandské společnosti a pomáhá mi s novým projektem, který připravuji. Rozhodně v tom není nic osobního,“ bránil se Drobný, když jsme se ho zeptali, co je mezi ním a přitažlivou blondýnkou, se kterou vyrazil do Jagr´s baru na Václavském náměstí.

„Já bych si to ani nemohl dovolit. Někoho mám a na flirtování rozhodně nemám pomyšlení,“ svěřil se nám zpěvák a majitel umělecké agentury s tím, že je prý už tři měsíce šťastně zamilovaný. „Jmenuje se Helena Kadeřábková a začali jsme spolu chodit na dovolené na Djerbě,“ dodal Milan. Až tyto fotografie Helena uvidí, bude mít Milan co žehlit!

19.12.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.