Tak to prasklo! Bartošová zase brala prášky! Čeká ji tučná pokuta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tak to prasklo! Bartošová zase brala prášky! Čeká ji tučná pokuta!

Svým chováním Bartošová televizi Pětka pořádně zavařila!

Svým chováním Bartošová televizi Pětka pořádně zavařila!
 (Marek Pátek Pavel Machan / Paparazzi)

Nedělní živé vystoupení zpěvačky Ivety Bartošové (46), která se do studia TV Pětka dostavila velice »indisponovaná« a žvatlala nesmysly, má svou dohru! Zpěvaččino chování, které všechny nutí spekulovat o tom, že se zase vrátila k alkoholu a uklidňujícím lékům, totiž ohrozilo celé televizní vysílání. Nezodpovědnou Ivetu teď čeká pořádná pokuta!

Finančnímu postihu se nevyhne ani Ivetin manažer Patrik Petr. Ten se na sociální síti nevhodně vyjadřoval o novinářích, kteří na Ivetino otřesné vystoupení upozornili. „Z nedělní indispozice paní Bartošové vyvodí TV Pětka důsledky. Uvažujeme nad smluvní pokutou, jejíž výše zatím nebyla stanovena a nebude prezentována. Chování PR manažera Patrika Petra považujeme za nevhodné a vyvodíme z něj rovněž důsledky,“ sdělila Aha! mluvčí Pětky Kateřina Kotalová.

Ta také vysvětlila, proč v nedělním živém vysílání Iveta působila jemně řečeno unaveně: "Iveta Bartošová nás před vysíláním ujistila, že není pod vlivem alkoholu. Nicméně přiznala, že je silně nachlazená a bere prášky proti bolesti. Právě vlivem těchto utlumujících medikamentů nebyl výkon paní Bartošové zcela ideální," vysvětlovala Blesku mluvčí.


Už teď je jasné, že se se zadluženou Bartošovu »mazlit« nikdo nebude! Nejen že ohrozila živé vysílání, ale svým neuváženým jednáním a možným návratem ke svým starým neřestem ohrožuje celý projekt a hlavně svůj prosincový koncert v Lucerně! Přesto stále všichni věří, že se Iveta zase zmátoří a všem »pošklebováčkům« vytře svým comebackem zrak!


Facebook:gallery:false:false:false


Autor:  pet

Přečtěte si
hejhej
22. 11. 2012 • 22:54

Musí být loajální k TV,která mu dala příležitost.

hejhej
22. 11. 2012 • 22:53

Prosím,ignorujte evinku.Buď provokuje,nebo je s myšlením stejně jako Iveta.

hejhej
22. 11. 2012 • 22:51

majolko: Oprava- Bartošová se v Čeladné v porodnici jenom narodila,vyrůstala ve Frenštátu/p.R.-Trojanovice-krásné místo,které za pohlupavou Ivetu nemůže.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.