Bartošová blekotala v televizi: Zase chlast? Prohledali jí i tašku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Bartošová blekotala v televizi: Zase chlast? Prohledali jí i tašku!

Bartošová působila působila jakoby si notně »přihnula«.
Bartošová působila působila jakoby si notně »přihnula«. (Marek Pátek / Paparazzi)

Už několik měsíců se zpěvačka Iveta Bartošová (46) za pomoci TV Pětka snaží dostat zpět do formy. A nutno uznat, že její snažení a píle začínaly pomalu nést ovoce. Ovšem až do této neděle! Iveta totiž stejně jako každý týden vystoupila v živém vysílání, kde měla odpovídat na dotazy diváků. A pohled na ní byl vážně žalostný! Je zpátky na dně? Má snad zase problémy s alkoholem?

Bartošová působila zmateně, nesmyslně blekotala a nebyla schopná se soustředit. Zdálo se, jako by si před vystoupením trošku »přihnula« „To je psychické. Sice to tak vypadá, ale není to z alkoholu. Lidé, kteří pijí alkohol, vypadají naprosto jinak. Byla rozhozená z toho tlaku, který na ni teď je. Navíc v sobotu měla točit singl, ale nenatočila ho, protože je nachlazená a musí mít hlasový klid. Takže i z toho byla špatná,“ řekl Aha! Ivetin manažer Patrik Petr a přiznal, že Ivetu kontrolovali a »šacovali«, minimálně její tašku: „Přijela autem, všichni jsme tam kolem ní tancovali, a ani v tašce nic neměla!“ Bartošová se prý na »živák« necítila už dopředu a byla z něj nervózní.

1459572:gallery:true:true

„Když vylezla ze studia, hned mluvila líp. Ona si to všechno uvědomuje, ale nedokáže s tím nic dělat. I když je znamením Beran, je strašně křehká,“ snaží se Petr popsat Ivetinu labilní duši.


A že Bartošová nebyla »nalitá«, tvrdí i moderátor Jan Antonín Duchoslav, který s ní byl celou dobu ve studiu: „Jediné, co vám k tomu řeknu, je, že alkohol z ní cítit nebyl.“



Přečtěte si
ingeborg
22. 11. 2012 • 11:13

ingeborg
22. 11. 2012 • 11:11

sundej si růžový brejle

ingeborg
22. 11. 2012 • 11:10

když nebyla ožralá tak byla zfetovaná a je to jedno čím a lidi, kteří si koupili lístek na její koncert, mohli peníze vyhodit oknem, protože ona to nedá a jestli vyleze na podium tak to bude vypadat jako v TV PĚTKA - ble ble ble...........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.