Zagorová – Vágner: Byli milenci, ale včera... NENÁVIST! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zagorová – Vágner: Byli milenci, ale včera... NENÁVIST!

PRAHA – Co se to v českém šoubyznysu stalo? Hana Zagorová (60) a Karel Vágner (64), letití milenci, se na večírku, kde se křtilo Hančino cédéčko, pomalu ani nepozdravili. Proč?


Deník Aha! pátral, a na světlo najednou začaly vyplouvat pikantní podrobnosti. Ti dva, nerozlučná dvojice milenců a později přátel, se dnes nenávidí.

„Je pravda, že se k sobě chovali chladně,“ potvrdil deníku Aha! i vydavatel Hančina cédéčka Boublík František Rychtařík. Proč se dlouholetí přátelé nepohodli? „Poslední kapkou bylo, když Karel vydal bez Hančina vědomí k jejím šedesátinám dvojalbum Perly, i když v té době vyšlo čtyřalbum jejích největších hitů u Supraphonu. Hanka má pocit, že se na ní přiživil a chce vydělat za každou cenu,“ vysvětlila nám Hančina kamarádka.

Dalším důvodem střetu mezi Zagorovou a Vágnerem je fakt, že zpěvačku už několik let mediálně zastupuje agentura Sidovsky management Janise Sidovského, který je gay. A to prý Vágnerovi vadí! Nemá totiž homosexuály rád! Vágner měl dokonce přímo na křtu Zagorové knihy básní Milostně konflikt se Sidovským a jeho přítelem, zpěvákem Pavlem Vítkem. „Natolik se navážel do jejich sexuální orientace, až ho musela Vendula Svobodová upozornit na nevhodnost jeho chování, a Karel Gott, který s nimi seděl u stolu, Vágnerovi Kliknutím zvětšetedokonce řekl, že kdyby nebylo homosexuálů, tak by šoubyznys nefungoval tak dobře, jak funguje,“ přiznal deníku Aha! očitý svědek celého incidentu, který nám potvrdila i Vendula Svobodová. Od té doby se Vágner a Sidovský vzájemně vyhýbají a i na akcích a křtech Zagorové potkáte vždy pouze jednoho z nich a druhý akci ignoruje. „ Hanka je na Slovensku a k jejím soukromým věcem se nevyjadřuji,“ vysvětlil nám včera Sidovský, proč má Zagorová vypnutý svůj mobilní telefon. Konflikt s Vágnerem potvrdil, ale víc se k němu nechtěl vyjadřovat.

A co říká na ochlazení vztahů se Zagorovou sám Karel Vágner? Naším dotazem byl evidentně zaskočený. „Je to nesmysl. Teď intenzivně pracujeme na šansonové desce,“ snažil se nakonec naše zprávy popřít. Se Zagorovou se seznámil v roce 1970 právě při natáčení alba Boublík. Poté si založil svoji kapelu, která doprovázela Zagorovou desítky let. „V roce 1973 jsme spolu začali chodit a vydrželo nám to dva roky,“ vzpomíná Vágner, s tím, že pak jejich láska skončila. „My bychom se byli zabili. Jsme jiné povahy,“ dodal Vágner, jehož Multisonic vydal všechna Zagorové novinková alba, která po roce 1990 natočila.

Zagorová má Boublíka


Autor: Miroslav Graclík
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.