Poznáte osudové ženy Bolka Polívky? To je horor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Poznáte osudové ženy Bolka Polívky? To je horor!

Addamsovi!
Addamsovi! (© Kalendář Proměny 2013, Petr Kurečka a Marek Škarpa)

Polívkovy ženy se proměnily v monstra. Chantal Poullain (56) s dcerami svého bývalého muže Bolka Annou Polívkovou (33) a Kamilou Polívkovou (37) si pod taktovkou autorů kalendáře Petra Kurečky a Marka Škarpy na chvíli zkusily žít ve strašidelné Addamsově rodině.

Do jakých rolí je fotografové pasovali? Chantal a Anna si vyzkoušely manželské soužití Morticie a Goméze Addamsových a Kamila si střihla jejich věrného sluhu Large.

„Pro Chantal vždycky vybíráme dlouho a pečlivě. Přeci jenom pro její nadaci kalendář Proměny vzniká a ona v něm každoročně ztvárňuje jinou postavu. A pokud se nechceme opakovat, je to rok od roku těžší,“ uvádějí autoři kalendáře.

Velmi vtipné propojení vzniklo i z manželského dua Bára Hrzánová (48) a Radek Holub (44). Gangsteři z filmu Pulp Fiction jsou k nerozeznání od pravého Johna Travolty a Samuela L. Jacksona.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.