Maxová utěšovala Geislerovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Maxová utěšovala Geislerovou

V zákulisí Tereza Maxová utěšovala Aňu Geislerovou, která se svým moderováním nebyla spokojená. Přihlížel David Koller.
V zákulisí Tereza Maxová utěšovala Aňu Geislerovou, která se svým moderováním nebyla spokojená. Přihlížel David Koller.

PRAHA – „Nejsem spokojená s tím, jak jsem moderovala. Proto už to nechci nikdy dělat,“ postěžovala si Tereze Maxové (35) v zákulisí Národního divadla herečka Aňa Geislerová (30).


Ta společně s Mekym Žbirkou uváděla Vánoční koncert splněných přání, který se konal k 10. výročí založení Nadace Terezy Maxové. Hostům hereččino zmatkování nevadilo. Geislerová si nakonec poradila s diplomacií a vtipem, přesto byla ze svého moderování špatná, a proto ji musela v zákulisí Maxová utěšovat.

Na koncertě si patronka nadace Tereza Maxová převzala rekordní částku, která činila přes 17 milionů korun! V průběhu večera se před každým vystoupením interpreta složila část mozaiky, která ke konci nesla příznačný název: Klíč jsme vám dali, zámek máte všichni. „Když jsem tátovi jako malá říkala, že budu stát na prknech, Kliknutím zvětšeteco znamenají svět, tak jsem netušila, jak jsem tehdy byla blízko pravdě,“ řekla k hostům šťastná Maxová, která si do Národního divadla pozvala zpěvačku Annu K., operní pěvkyni Evu Urbanovou, Davida Kollera, Dana Bártu nebo Matěje Rupperta.

Modelka se, jako většina, těší na Vánoce. Kliknutím zvětšeteObzvlášť, když je stráví u moře. „Loni jsem byla se synem a rodiči v Jihoafrické republice, letos tam také pojedeme. Na čtrnáct dní úplně vypnu a také se těším na přátele, které tam máme,“ uvedla Maxová. „Samozřejmě Vánoce oslavíme se stromečkem,“ dodala modelka, jež musela druhý den odcestovat do Monaka, kde ji čekaly další pracovní povinnosti spojené s nadací.


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.