Favorit Talentu Roman Pospíšil: Musí k soudu, jinak neuvidí svou dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Favorit Talentu Roman Pospíšil: Musí k soudu, jinak neuvidí svou dceru!

Roman Pospíšil v Talentu
Roman Pospíšil v Talentu (TV Prima)

Nesmělý tanečník Roman Pospíšil (20) nadchnul svým vystoupením porotu show Česko Slovensko má talent a Jaro Slávik jej dokonce označil za příštího vítěze soutěže. Roman ale nemá moc důvodu ke spokojenosti…

Na castingu se pochlubil, že navzdory svému nízkému věku očekává narození dcery, ale radost mu dlouho nevydržela. Rodiče jeho přítelkyně Mirky jej totiž nepřijali do jejich rodiny a udělali vše, aby se nechtěného zetě zbavili. Roman by se rád o svou dceru postaral, ale není mu umožněný jakýkoliv kontakt. Potenciální tchán s tchýní totiž nemohou přenést přes srdce, že z jejich dcery udělal matku už v 17 letech.



„Nejsem zapsaný v rodném listě, takže nemám právo na nic. Chtěl jsem se dohodnout, ale nemělo to smysl. Takže jsem všechno sepsal a jdu k soudu s žádostí o určená rodičovství,“ řekl taneční talent deníku Nový Čas. Jeho situace ale není vůbec jednoduchá, protože na jeho straně nestojí ani Mirka. Tu rodiče tak zmanipulovali, že na otce svého dítěte zanevřela.

„Nechce se se mnou vůbec vídat, protože rodiče jí svým způsobem vyhrožují,“ dodal Roman, který teď musí dokázat, že má nejen talent, ale také odvahu získat zpět svou rodinu.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.