Christová nadělovala v Motole | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Christová nadělovala v Motole

Ivana Christová přinesla malým pacientům spoustu dárečků a potěšila je i svým podpisem do knížky.
Ivana Christová přinesla malým pacientům spoustu dárečků a potěšila je i svým podpisem do knížky.

PRAHA – Vánoce s předstihem! Tak z tohoto překvapení se mohli těšit ti nejmladší pacienti fakultní nemocnice Motol, kteří jsou zde nuceni strávit letošní svátky.


Dětem totiž včera odpoledne přišly udělat vánoční besídku v rámci akce Úsměvy 2006 naše populární tváře, které je zahrnuly štědrou nadílkou a přáním hodně zdraví do nového roku. Kliknutím zvětšeteNechyběla ani Miss Ivana Christová.

Všichni mohli přinést nějaké dárky, které chtěli dětem věnovat, a jako ten nejštědřejší Santa Claus se ukázal moderátor Zdeněk Podhůrský. „Chtěl bych jim darovat i kus sebe samotného,“ nechal se slyšet Zdeněk, který přinesl celou řadu svých kreslených knížek. „Mám pro děti nějaké omalovánky a také něco na zub,“ říkala zase Zuzana Belohorcová. Kliknutím zvětšeteCharitativní akce Úsměvy 2006 se zúčastnili a dárky předali také zpěváci Marcela Holanová, Filip Jankovič, Robert N. nebo neVyVolený Petr Zvěřina. Úsměvy 2006 vyvrcholily včera večer velkým slavnostním večerem ve Slovanském domě. O slavnostním galavečeru čtěte více v zítřejším vydání deníku Aha!


Autor: (son)
Foto Aha!: Petr Novotný

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.