Daniel Hůlka zbohatl: Kdybych nechtěl, nemusím už pracovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Daniel Hůlka zbohatl: Kdybych nechtěl, nemusím už pracovat!

Dan je znovu v kondici a navíc konečně finančně zajištěný.
Dan je znovu v kondici a navíc konečně finančně zajištěný. (Aha! – Karel Kopáč, David Kundrát, archiv Daniela Hůlky)

Zpěvák Daniel Hůlka (44) rozmetal zvěsti o tom, že je bez peněz. Teď prohlásil, že je dobře zajištěný. Prý dokonce tak, že už by nemusel pracovat. A ještě se pochlubil, že si koupil vysněnou plachetnici!

Daniel se dlouho neobjevoval na veřejnosti kvůli problémům se slinivkou. Teď je ale fit a hrne se do práce. Podle vlastních slov to ale nemá zapotřebí. „Kdybych nechtěl, pracovat už nemusím,“ řekl magazínu MF Dnes charismatický zpěvák a dodal, že žije velmi skromně. Největším luxusem je prý pro něj jeho loď a také fakt, že díky majetku, který mu zanechal otec, už nemusí brát podřadné kšefty.

Z Daniela je, alespoň to z jeho slov tak vypadá, nový člověk. Přestal prý vyhledávat krátké románky, ale začíná uvažovat o rodině. Změna k přístupu k ženám prý přišla v době, kdy ležel v nemocnici a mě na kahánku. „Můj život byl sice krásný, ale přece jen by bylo lepší, kdybych se o tu krásu měl s kým podělit,“ zafilosofoval pro časopis Dan. Tak dámy, pozor, bohatý „Drakula“ Hůlka je na lovu!



Přečtěte si
hillaarkaa
21. 10. 2012 • 14:30

Jestli se Hůlka s hůlkou a mamonem svěřil jako prvnímu Blesku-Plesku a HaHa

hillaarkaa
21. 10. 2012 • 14:29

Tak,taáák,věční a věrní jako Lenin

franta15
20. 10. 2012 • 20:00

Chudáci jeho rodiče, takového syna bych vydědil, a ne mu odkazoval majetek. Protože dělá samé hlouposti. Dokonce je schopný skrze dědictví přestat pracovat. To neudělají ani ti největší boháči, kteří nevědí co s penězi...

franta15
20. 10. 2012 • 19:50

Hůlka dělá samé hlouposti. Má jeden úraz za druhým, žije nezřízeným životem, měsíce nepracuje a nemá příjem a teď je naráž boháč. Před pár týdns jste psali jak zdědil po otci dům, ale peníze už rozfofroval. A teď naráz další prachy! A ještě prohlášení, jak už nemusí vůbec pracovat. Člověk v jeho věku, který něco takového prohlásí patří do blázince. Proč říká tak známý člověk takové nesmysly? Pokud je to pravda tak ať je rád, že je rád. Dělá samé nepředloženosti, vč. toho s jakou vizáží se prezentuje. Měl by se dát k filmu a hrát bezdomovce a životní ztroskotance, nemusel by ani mluvit! Jestli si koupil plachetnici tak to mluví samo o sobě, že je praštěný pytlem po hlavě! Chtělo by to ještě vzducholoď anebo ponorku! Tyto jeho kousky žádná normální ženská neskousne...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.