Hůlka je z nemocnice doma! O 15 kilo lehčí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hůlka je z nemocnice doma! O 15 kilo lehčí!

Daniel Hůlka už se léčí doma.
Daniel Hůlka už se léčí doma. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Zpěváka Daniela Hůlku (43) propustili lékaři z nemocnice domů. Po třech týdnech pobytu na JIPce Nemocnice Na Bulovce, kam jej dohnal akutní zánět slinivky.

„Po vizitě lékaři vyhodnotili, že je bezpečné, aby další fázi léčení Dan absolvoval doma s tím, že bude občas dojíždět na kontroly a léčebné procedury nebo se jeho lékař Pavel Ditl staví za ním doma,“ popsal Hůlkův manažer Martin Svoboda, který jej také navečer odvezl domů do Jevan.

„Chtěl bych lékařům poděkovat, protože mi vážně zachránili život. Bez legrace. A vůbec děkuju všem z Bulovky, chovají se tam ke všem pacientům naprosto skvěle,“ vzkázal deníku Aha! z postele pohublý Hůlka, který v nemocnici »zanechal« dobrých 10–15 kg.

„Vinou zdravotních problémů totiž zadržoval vodu, kterou z něj různými medikamenty vypouštěli,“ objasnil Svoboda.



Autor:  kvš

Přečtěte si
ivoadler
13. 4. 2012 • 10:34

je to otrava. Jídlo na hovvno, zábava žádná, doma je to mnohem lepší. Můžu se pořádně nažrat, čumět na televizi, poslouchat muziku, vožrat se a je-li s kým, tak si můžu i zaš***. Paráda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.