Né, pětku ne: Dětská hvězda 80. let Pepa Melen je opět na scéně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Né, pětku ne: Dětská hvězda 80. let Pepa Melen je opět na scéně!

Josef Melen po 30 letech!
Josef Melen po 30 letech! (Popron Music)

Nesmrtelný hit Né, pětku ne zná snad každý, kdo zažil 80. léta. Jejího interpreta Pepu Melena by ale dnes poznal málokdo. Je to neuvěřitelné, ale od vydání jeho první desky už uběhlo 30 let.

Pepa Melen patřil k nejzářivějším dětským hvězdám českého showbyznysu. Kariéru zpěváka odstartoval už v deseti letech a dotáhnul to až do skupiny Kroky Františka Janečka. Jako malý chlapec byl miláčkem publika a dočkal se ovací srovnatelných s největšími popovými hvězdami. Po roce 1989 ovšem jeho sláva vyhasla.

„Po revoluci už mezi producenty nebyla vůle přeměnit dětskou hvězdu v dospělého zpěváka a tak jsem začal psát a natáčet svou vlastní hudbu. Postupem času jsem více hudby vydával v zahraničí než u nás, a to hlavně proto, že tam nikdo přihlouple neřešil, kdo jsem byl, když jsem byl malý kluk,“ postesknul si Melen.



Zpěvák ale nezahálel a skládal nové písně, které teď svým fanouškům představí na výběrovém albu Best of Josef Melen, kde vedle legendárních hitů zazní i novinky z jeho repertoáru.

„V pěti letech jsem dostal své první bicí a také začal hrát na akordeon a tak není divu, že mě hudba provází po celý život. Během své hudební kariéry jsem měl možnost poznat skvělé profesionály, kteří ve svém oboru dosáhli úspěchu a uznání.

Je pravdou, že jako malý kluk jsem nemohl chápat a nějak ovlivnit, kam mě to směruje. Jedno je však jisté - vyprodané koncerty v sálech a sportovních halách mi daly možnost pocítit sílu slávy. Potlesk a energie,
kterou Vám fanouškové dokáží dát, je to, v čem vidím smysl i dnes,“ dodal Pepa Melen, který se letos vrací na scénu.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.