Pepa Melen - Co teď dělá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pepa Melen - Co teď dělá?

Malého Pepíčka kdysi proslavil strach z pětek.
Malého Pepíčka kdysi proslavil strach z pětek. (: ara)

PRAHA – Kde začalo nepřátelství mezi hudebním producentem Františkem Janečkem (65) a Františkem Ringo Čechem (65)? Když Janeček v osmdesátých letech přetáhl do své stáje od Ringa tehdejší dětskou hudební hvězdu Josefa Melena (35).

Pamatujete? Zpíval Néé, pětku néé

„Byla kvůli tomu mezi nima obrovská řevnivost. Ringo dokonce po mém přestupu k Janečkovi zakázal, aby vyšla moje deska, kterou jsem měl už tehdy úplně hotovou,“ vzpomíná na začátek nepřátelství mezi dvěma hudebními osobnostmi sám Josef Melen. Co dnes bývalá dětská megahvězda 80. let, která se proslavila hlavně hitem Né, pětku ne, dělá? „Mojí hlavní doménou je moderování. Moderuje hlavně bojové sporty. To dělám už patnáct let,“ prozrazuje Melen. Ten má ale za sebou i méně příjemné zkušenosti. Jednu dobu totiž zkoušel podnikat. „Měl jsem vlastní nakladatelství. Bohužel zrovna v době, kdy se tady zhroutil trh s knížkama. Takže po čase jsem z toho raději odešel. Poslední kapkou bylo, když na mě lidé ze Slovenska ušili boudu,“ přiznává Melen.

19.7.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.