Bože, sex! To bude propadák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bože, sex! To bude propadák!

Snad každá žena zatoužila strávit noc s Tomem Cruisem nebo jiným slavným hercem. Stačí si ale vyslechnout bývalé partnerky a pochopíte, že v posteli je nejlepší úplně normální chlap!


5 sexuálních ztroskotanců, kterým se v Hollywoodu smějí

To samé přitom platí i o slavných dámách. Na plátně či na pódiích sice předvádějí skutečně parádní sexuální kreace, když ale přijde na věc, jsou to občas pěkná dřeva...

Jesscia Alba (25)

Chce »to« až po svatbě
Hollywoodská sexbomba klame tělem bohyně. Asi stěží bychom totiž v Los Angeles hledali cudnější celebritu, než je právě Jessica. Kráska, kterou nedávno pobouřilo, když se na titulní stránce prestižního magazínu objevilo její »odvážné« foto v plavkách, by se na veřejnosti nesvlékla za nic na světě. Navíc o sobě prohlašuje: „Já jsem stále panna a sex chci mít až po svatbě. Zatím jsem se jen líbala. Znám lepší zábavu, třeba vaření,“ nechala se slyšet.

Tom Cruise (43)Kliknutím zvětšete

Jen leží na zádech
Mít ho alespoň jednou v posteli by chtěla téměř každá žena. Jenže Tom je svůdník pouze na plátně. V běžném životě ho erotika příliš nezajímá. „Nejdříve jsem myslela, že má milenky a kvůli tomu mě odmítá. Ale pak se mi přiznal, že sex má v jeho životě úplně podřadné místo,“ vyzradila Cruisova první žena, herečka Mimi Rogers. Podle ní je Cruise vážně neschopný a jeho oblíbenou polohou je jediná – ta na zádech...

Mickey Rourke (49)Kliknutím zvětšete

Smrdí jako popelník
Léta platil za sexuální jedničku mezi hollywoodskými chlapy. Ve filmu Devět a ½ týdne předváděl milostné praktiky, ze kterých se ženám tajil dech. Bohužel, už při natáčení měl problémy s drogami a alkoholem. Pro jeho filmovou partnerku i zástup milenek to bylo peklo! „Žádný bůh sexu to rozhodně není. Když vás políbí, je to, jako když olizujete popelník politý pivem,“ řekla o něm jeho filmová partnerka Kim Basinger.

Stefhen Dorff (32)Kliknutím zvětšete

Miluje nehybné milování
„Byl milý až roztomilý, hodný, chápavý, ale jako milenec nebyl nejlepší. Skoro vůbec se nehýbal. Měla jsem úplně jinou představu o tom, co je sex. A že by mě snad dovedl k orgasmu, o tom nemůže být ani řeč,“ prohlásila o tomhle herci Pamela Anderson. Podle jejího názoru vůbec většina hollywoodských sex-idolů nestojí v běžném milostném životě za nic. Nejlepším milencem, jakého kdy sexbomba v životě měla, byl její ex-manžel Tommy Lee.

Whitney Houston (43)Kliknutím zvětšete

Místo sexu samé drogy
Zpěvačce dělaly během zpackaného manželství s hudebníkem Bobby Brownem společnost hlavně drogy. Po závislé celebritě, promenující se ve vytahaném pyžamu a s vizáží připomínající její vlastní babičku, nikdo netoužil. Jeden z bývalých milenců prohlásil: „Když jste se s ní milovali, jako byste to dělali se zásuvkou.“ Po rozvodu šla Whitney do sebe, podstoupila odvykací kúru a začíná se ji vracet krása.


Autor: (šum)
Foto: Profimedia.cz, archív

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.