Tajemství na turné Karla Gotta: V zákulisí čeká doktor s injekcemi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tajemství na turné Karla Gotta: V zákulisí čeká doktor s injekcemi!

Karel Gott
Karel Gott (František Jirásek, Petr Adámek, Facebook Karla Gotta, Supraphon, karelgott.com, Profimedia.cz)

A je zahájeno! Karel Gott (73) včera večer na zimním stadionu v Táboře odstartoval nejdražší a zároveň nejnáročnější turné ve své kariéře. Během podzimu objede s kapelou a několika hosty šestnáct měst po Česku a Slovensku. Momentální roční období ale skýtá nástrahy v podobě chřipek a různých viróz. Proto je v pohotovosti Karlův lékař (otorinolaryngolog). Kdyby bylo zle, je připraven Gottovi píchnout v zákulisí injekci, aby byl schopen zpívat!

Nutno říci, že Karel je momentálně ve vynikající hlasové formě, což dokázal i v Táboře. Je to ale také jen člověk, na kterého může skočit zákeřná viróza. A protože je o Mistrovi známo, že nerad ruší koncerty a nechce zklamat tisíce lidí, kteří si zakoupili vstupenky, je pro takové případy připravený jeho osobní otorinolaryngolog Jan Paska z Nemocnice na Homolce.

„Když je zle, snaží se mi nějakými injekcemi a léky dostat hlas tam, kde ho potřebuji mít. Ale zatím to musím zaťukat, jsem ve formě,“ prozradil včera deníku Aha! Gott. „Když Karel cítí indispozici krátce před vystoupením a volá mi, že je zle, že to nepůjde, jestli bych nemohl přijít, tak se mu snažím vždy pomoci. Jednou sem za ním takto jel do Lucerny, která byla narvaná k prasknutí. A jeho hlas se mi zachránit podařilo,“ vzpomínal v televizním pořadu Zrcadlo tvého života Paska.


Lidí, na které se Karel vždy může spolehnout, je ale mnohem více. Např. na německé krejčí, kteří mu na současné turné ušil garderobu v hodnotě několika set tisíc. Jde o velmi kvalitní obleky. A nebo na řidiče a kamaráda Oldu Havránka (73), který musel včera do auta, v němž Mistra do Tábora vezl, uložit i obrovskou basu. Na tu totiž v jedné části koncertu Karel hraje.



Přečtěte si
mixalca
6. 10. 2012 • 23:20

Karel Gott je náš český poklad .

street
6. 10. 2012 • 19:16

anezat - souhlas v tom, ze spatne vyrezavana svata Ivana - tak totalne vymastena - by mohla pomoct, ale kdepak, ona nemuze, protoze lita z plastiky na botox a obracene...

anezat
6. 10. 2012 • 18:22

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.