PROSTŘENO Linda se brání: Nejsem žádná štěkna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

PROSTŘENO Linda se brání: Nejsem žádná štěkna!

Linda
Linda (TV Prima)

Středočeské Prostřeno pokračuje hostinou u Lindy, jejíž snaha nebude příliš platná. Zdejší soutěžní kolektiv je totiž plný intrik.

Tento týden se v Prostřenu sešla malá sestava a každý by si rád odnesl 40 tisíc korun. Proto se hledají nedostatky i u pokrmů, které by jindy prošly u strávníků bez jakýchkoliv připomínek.

Linda je nekonfliktní povahy a doufala, že se jí hosté nebudou mstít. „Myslím si, že nejsem žádná štěkna,“ popsala se. To by v tom byl ale čert, aby se na jejím menu nenašly nějaké nedostatky.



Terezu například zarazilo, že špíz s rajčaty a mozzarellou opravdu obsahoval jen rajčata a mozzarellu. Největší válku mezi sebou ale vedou Martin s Michalem, kteří se vzájemně označují za největší hráče.

Jak tohle dopadne? Sledujte Prostřeno na Primě!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.