Zdeněk se v PROSTŘENU poučil: Lidi jsou svi*ě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zdeněk se v PROSTŘENU poučil: Lidi jsou svi*ě!

Zdeněk na Prostřeno nevzpomíná v dobrém
Zdeněk na Prostřeno nevzpomíná v dobrém (TV Prima)

Návštěva u Zdeňka Mičky byla pro hosty noční můrou. Pozval je do smrduté domácnosti, kde zvířata žijí v otřesných podmínkách. Není divu, že pokrmy z vlastní produkce zůstaly na talíři téměř bez tknutí.

Olomoucké Prostřeno dospělo do finální fáze a bylo zřejmé, že nastane nepříjemné zúčtování. Tolik napětí a ostrých slov se v tomto pořadu jen tak nevidí.

Závěr patřil prodavačce Věře, která si s menu příliš nelámala hlavu. O výhru usilovala se sýrovou roládou, italským řízkem a obyčejným makovcem, který ozdobila kupovanou polevou. Zkušená kuchařka Pavlína ji tak zcela odepsala, ale celý večer nespustila oči ze svého úhlavního nepřítele Zdeňka. Po kritice, která se na něj snesla kvůli zaneřáděnému hospodářství, je v Prostřenu pořádné dusno.



Výtek na hlavu Věry se snesla spousta a Pavlína její menu kvůli nenáročnosti označila za »chlapskou kategorii«. Její řízek byl navíc výhradně z českých surovin a s Itálií měl společný jen název. A to tím spíš, že k němu podává vařené brambory.

Stejně nenápaditá byla i Věřina zábava. Člověče, nezlob se, je opravdu nouzové řešení, které moc bodů k dobru nepřidá. S blížícím se vyhodnocením nálada houstla a ke slovu se přihlásil podrážděný Zdeněk: „Tenhle týden mě naučil, že lidi jsou svině. Nebudu na to vzpomínat v dobrém,“ prohlásil o svých soupeřích.



Závěr olomouckého týdne však bude ještě hodně nečekaný. Kdo si nakonec odnese peníze? Sledujte Prostřeno na Primě!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Autor:  cam

Přečtěte si
hillaarkaa
24. 9. 2012 • 12:19

janulac
21. 9. 2012 • 17:31

No trochu jo, ale predevsim se hodnoti jidlo, jak vypadaji velkochovy to nikdo nevi?ten porad uz je o pomlouvani a drbech, jen ne o vareni, nebudu strhavat body, jen proto ze nejim sladke, nebo cesnek, to neni ferovy

nyxx
21. 9. 2012 • 17:01

Hilarko,je docela vtipný,jak si vždycky hned hezky sám odpovíš. Jsi už plnoletý?Tohle totiž většinou dělají děti tak do deseti let a je to dost k smíchu.

p.r.d.e.l..hillarka
21. 9. 2012 • 14:47

No jo, hodnoty se nenosí, to je jako házet perly sviním

hillaarkaa
21. 9. 2012 • 13:50

Proto je třeba úspěšnou návrhářku a starostlivou farmářku zašlapat do země Co kdyby měli více než lůza

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.