Rytmus zaútočil na Homolu kvůli drogám, ale narazil na Landu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rytmus zaútočil na Homolu kvůli drogám, ale narazil na Landu!

Rytmus Landovi pořádně hnul žlučí.
Rytmus Landovi pořádně hnul žlučí. (Koláž Ahaonline.cz)

Rytmus jde za svým jako bulldog. Když se do něčeho zakousne, tak nepustí. Aktuálně je slovenský rapper zakousnutý do Dary Rolins (39) a nevynechá jedinou příležitost "zajet" do jejího bývalého partnera Matěje Homoly. Byť se to týká prohřešku starého několik let. A to pro změnu naštvalo zpěváka Daniela Landu, který se do Rytmuse tvrdě obul!

Když totiž bylo Lauře jen několik měsíců, jel Homola s kamaráda na Ukrajinu. Tam je ale sebrala policie kvůli tomu, že u sebe měli marihuanu. A podrželi si je tam skoro šest týdnů. Dara nakonec pro svého tehdejšího partnera dojela a Matěj si musel oplétačky s úřady vyřešit.

Minulý týden ale média zprávu o zadržení Homoly na Ukrajině znovu po letech vytáhla a Rytmus se jí okamžitě chytil. A dokonce i šikovně využil ve svém boji proti drogám.  »Chlapec to zabil, když v období, kdy má malé dítě a ženu doma, převáží přes Ukrajinu trávu. Drogami zraňujete svoje blízké, ale v prvé řadě sami sebe. Drogy nejsou ta správná cesta. Já říkám stop drogám,« napsal na svůj facebook mravokárce Rytmus a na dálku tak zasadil Homolovi, který teď bojuje o své dítě, další ránu.

 

Na scénu vstupuje Landa

Homola se dočkal nečekaného zastánce. Na svém facebookovém profilu, který sleduje více než dvě stě tisíc lidí, se totiž do Rytmuse pustil Daniel Landa. "Domnívám se, že je hloupé a nerozumné šířit o lidech, kteří prožívají své nejtěžší životní období, na své fanstránce, která má téměř 250 000 tisíc příznivců, takové věci, jako šíříte Vy. Také si myslím, že drogy jsou úplně špatná cesta, ale to, co jste předvedl, vážený, není varování před drogami, ale hnusný plivanec Matějovi Homolovi do tváře. Ale to Vy při Vaší chytrosti zřejmě víte. To jen, abych Vám napsal, jak vyzněla Vaše protidrogová minikampaň, jejímž hlavním protagonistou je Matěj a jeho ukrajinské Pulp fiction. Ty, kdož jsi bez viny, hoď kamenem. Jste bez viny, že tu metáte virtuální šutry?"napsal rapperovi Landa, který ještě přidrsnil.

"A také jako otec Vám říkám, že děkuji Bohu, že mi Vás nepostavil do cesty stejným způsobem jako Matěji Homolovi. Došlo by nevyhnutelně k obrovské tragédii. Píšu Vám ve chvíli, kdy se za sebe domnívám, že už bych to na místě Matěje nevydržel,“poslal přes internet drsný vzkaz.

Zhruba o hodinu později, ale Landa pochopil, že možná přestřelil, a že podobné věci se nepíšou prostřednictvím sociálních sítí, ale že si je v Česku odpradávna vyřizují chlapi z očí do očí. Vzkaz tedy smazal a místo něj jen napsal: "Pryč s tím. Dotyčný už bude vědět a to stačí."

 

 

 

 



Přečtěte si
recenze0
26. 9. 2012 • 01:53

je děesne šerednej hurvínek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.