EXKLUZIVNĚ! Dara Rolins a Rytmus: Tady si staví hnízdečko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

EXKLUZIVNĚ! Dara Rolins a Rytmus: Tady si staví hnízdečko!

Jako majitelé tohoto domu už jsou v katastru nemovitosí uvedeni Darina Rolincová a Patrik Vrbovský.
Jako majitelé tohoto domu už jsou v katastru nemovitosí uvedeni Darina Rolincová a Patrik Vrbovský. (Aha! – Martin Přibyl, Alexandr Malachovský, Pavel Machan)

A je to venku! Deníku Aha! se podařilo jako prvnímu vypátrat, kde vyrůstá hnízdečko lásky nejslavnějšího popového páru současnosti! Zpěvačka Dara Rolins (39) a rapper Patrik »Rytmus« Vrbovský (35) si budují rodinné sídlo v Tuchoměřicích, jen pár kilometrů od pražského ruzyňského letiště! Na hvězdy, které si potrpí na luxus, o němž Rytmus dokola básní ve svých skladbách, to ale žádná »hitparáda« není, v nejbližším okolí najdete hned několik podstatně honosnějších paláců...

Dara s Rytmusem si dávali s výběrem místa pro jejich společné žití pěkně na čas. Nakonec si ale vybrali rozestavěný projekt třípodlažního domu na Praze-západ, rozestavený dům odkoupili od majitelky ruské národnosti. Jako majitelé už jsou zapsáni v katastru nemovitostí, pěkně fiftyfifty: půlka na Rolincovou, druhá na Vrbovského.

Hotova je zatím jen hrubá stavba, dům už má střechu a jsou osazena okna. Žádný čilý pracovní ruch tam ale nepanuje, včera se »makalo« jen u sousedů...

Parcela zabírá plochu téměř 900 m2 a vzadu k ní patří i kousek lesa. „Cena dokončeného projektu bude odhadem 15 milionů. Minimálně!“ posoudil námi oslovený realitní makléř.

O společném bydlení pár mluví už řadu týdnů, Rytmus už se dokonce zbavil své vily ve slovenských Piešťanech, za kterou utržil skoro 7 milionů korun. S Darou a její dcerou Laurou dosud v Praze přebývali v pronajaté vile v Šáreckém údolí, kolem které kvůli dluhům majitele neustále krouží exekutoři...

Co nevidět ale budou mít vlastní hnízdečko, do kterého si dost možná záhy pořídí tolik vysněné miminko.

Jak Rytmus překousne, že je »chudý příbuzný«?!

Být ve všem nejlepší, to je životní krédo Rytmuse. Musí mít vše NEJ... – nejdražší káru, nejnovější telefon, nejlepší ohoz, nejkrásnější holku... Těžko potom soudit, jak překousne, že v Tuchoměřicích bude vedle sousedů vypadat jako »chudý příbuzný«!

Staví si tam sice trojpodlažní vilu, ovšem ve stejné ulici stojí třeba palác ředitele lounské nemocnice Antonína Stroleného! Ten před časem  svou »ha ciendu« nabízel k prodeji za skoro neuvěřitelných 160 milionů korun, což je víc než desetinásobek ceny budovaného sídla Dary a Rytmuse. Neměl by československý megaloman svůj dům popohnat aspoň o štok?!



Přečtěte si
danyka
14. 11. 2012 • 11:34

nestačím se divit, jak jsou lidi závistiví. Daro, Patriku, přeji vám do života hodně štěstí a lásky.

pavucinka
10. 11. 2012 • 18:25

opravud se tu ěmří dvojím metrem. jsou protekční a mafiánští advokáti, kteří kauzy vyhrávají. Kdyby přejela někoho z rodiny takového panáčka, tak by si asi hačnout šla.

pavucinka
10. 11. 2012 • 18:23

tak půjde sedět, jako jiní.... nebo ne?

mememumu
11. 10. 2012 • 13:33

Po světě běhá spousta obyčejných lidí, kteří dostali za smrt při bouračce podmínku. Tak nelži, mindráku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.