Dara Rolins se chce soudit dál: Dva přestupky za rok? To se stane každému! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dara Rolins se chce soudit dál: Dva přestupky za rok? To se stane každému!

Rolins se chce odvolat
Rolins se chce odvolat (Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, David Kundrát)

Verdikt soudu se Daře Rolins (39) nezamlouvá a rozhodla se, že bude bojovat dál. Tříroční podmínka je podle ní příliš přísný trest, a proto se rozhodla odvolat.

Soudkyně Daru potrestala na základě zjištění, že po něhodě, při níž přišel o život motocyklista Jindřich Rotrekl (†63), spáchala dalších pět přestupků, včetně překročení povolené rychlosti. Zpěvačka tak ukázala, že se ze svého selhání nepoučila, a po silnících si chce dále jezdit navzdory pravidlům. Sama si ale nemyslí, že by pochybila.

„Ročně najezdím 50 tisíc kilometrů a při takovém množství mi dvě pokuty ročně nepřijdou jako zarážející,“ reagovala na kritiku pro server Topky.sk

„Ruku na srdce, kdo se nenechal na dálnici unést a nepřidal? Při nehodě jsem nejela rychle, ani jsem nepožila alkohol. Uvědomuju si, že na začátku celého spouštěcího mechanismu stálo moje auto, které přivodilo zranění motocyklistovi. Ale kdo za co přesně a do jaké míry může, to je sporné. Odsouzeným a vinným může být člověk jen tehdy, kdy jsou všechny důkazy jednoznačné, což v mém případě nebyly. Proto chci udělat to, co by v takové situaci udělal každý – odvolat se!“, popsala Rolins slovenskému serveru své rozhodnutí.





Autor:  cam

Přečtěte si
jikar
22. 8. 2012 • 15:54

Nadává a vyhrožuje pouze ubožák! Jsi k politování!!!

jikar
22. 8. 2012 • 15:03

Komu nadáváš stará komunistická strukturo!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.