PROSTŘENO: Bohyně pomsty Monika přišla Šárce pokazit večer! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PROSTŘENO: Bohyně pomsty Monika přišla Šárce pokazit večer!

Monika se mstí!
Monika se mstí! (TV Prima)

Vztahovačná Monika dorazila na večeři ke konkurentce Šárce s jasným cílem –  maximálně pokazit její večer, aby ji připravila o vítězství.

Po vlastním fiasku v kuchyni měla Monika přehnané nároky a na každém pokrmu si našla nedostatky ještě předtím, než jej viděla na talíři. K Šárce se totiž nepřišla najíst, ale zúčtovat se soutěžícími, kteří opovrhovali jejím menu.

„Budu jim vracet jejich nevhodné chování, aby poznali, jaké to je, když jim někdo kazí jejich večer,“ tvrdila Monika, podle níž je Šárka jen namyšlená holka. A s kritikou začala hned po prvním soustu: „Předkrm mě dneska moc neoslovil. Toastík byl suší, na sýru bylo moc oříšků a bylo to slanější.“ Sama přitom podávala veku s vejcem přelitou majonézou a kečupem.



Na tomatové polévce se jí nelíbilo, že Šárka použila rajčata z konzervy. Tím se snažila vrátit úder za kritiku svých kupovaných hranolek. A když došlo na avokádový dip ke grilované zelenině a masovým plátkům, Monika jej předem zavrhla: „V žádným případě si nedokážu představit ty chutě do sebe.“ Limetkové košíčky pak jen ochutnala, protože od nich pro jistotu nic neočekávala.

Kolik bodu udělí Šárce pomstychtivá a navíc pořádně namíchnutá Monika? Sledujte prostřeno na Primě!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Autor:  cam

Přečtěte si
mirkazam
12. 9. 2012 • 14:45

mašina Monika očekávala s tím svým menu ? Vždycky se najde nějaká potvora, která otráví druhé...

mondego
12. 9. 2012 • 13:18

No tak to tam furt neposílej, hilaršpíno

ivkanatka
12. 9. 2012 • 13:16

! Navíc ta špína v koupelně ( okolo sprchové vaničky ), trouby a obkladaček okolo. Jak to asi vypadalo ve skutečnosti bych vidět nechtěla a jestli je její partner normální chlap, tak po zhlédnutí tohoto večera musel od ní zdrhnout.

zadnice
12. 9. 2012 • 12:43

Nevím proč se takové typy vůbec hlásí do TV a TV se divím, že je zařazují.

drakoska11
12. 9. 2012 • 10:46

Myslím, že to je hodně často jak píšeš (na VIP se nedívám), ale občas se sejde parta, kde jsou slušní a příjemní lidé. Bohužel je to vyjímka a většinou se ve skupině objeví někdo jako Monika..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.