Podhůrský & Aichmajerová - Chystají úsměvy pro děti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Podhůrský & Aichmajerová - Chystají úsměvy pro děti

Zdeněk Podhůrský a Eva Aichmajerová se zúčastnili charitativní tiskové konference Úsměvy 2006.
Zdeněk Podhůrský a Eva Aichmajerová se zúčastnili charitativní tiskové konference Úsměvy 2006. (Aha! – Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Úsměv od ucha k uchu! Tak to vypadalo na charitativní akci Úsměvy 2006, která byla věnována dětem ve Fakultní nemocnici Motol. Podpořit tuto nadaci přišli také moderátorka Eva Aichmajerová (28) nebo Zdeněk Podhůrský (47).

„Pro mě je naprostou samozřejmostí se podílet na takové akci. Nemusím se rozmýšlet, když to je pro dobro dětí,“ svěřil se deníku Aha! Podhůrský.

Cílem charity je v průběhu nadcházejícího měsíce udělat hezčí Vánoce dětem, které musejí v nemocnici strávit letošní svátky. Akce bude završena slavnostním galavečerem, který proběhne poslední den sbírky, tedy 11. prosince v sále Slovanského domu.

Celou akci bude moderovat Zdeněk Podhůrský s misskou Ivanou Christovou a zazpívá celá řada umělců včetně protagonistů filmu Prachy dělaj člověka, muzikálu Kleopatra, zpěváci Robert N. a Marcela Holanová či moderátorka Zuzana Belohorcová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.