Abbasová odmítla roli! Kvůli divokému sexu s Geislerovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Abbasová odmítla roli! Kvůli divokému sexu s Geislerovou

Lejla Abbasová odmítla hrát lesbičku a líbat se s Aňou Geislerovou.
Lejla Abbasová odmítla hrát lesbičku a líbat se s Aňou Geislerovou. (Aha! – Dalibor Puchta, Marek Pátek, TV Prima)

PRAHA – Moderátorka Lejla Abbasová (28) odmítla roli v »primáckém« seriálu Letiště! A možná jí tak utekla role, od které se mohla odrazit k hereckým výšinám!

Postava, kterou měla hrát, se jí totiž nelíbila, a tak dala vale seriálu, ve kterém hrají takové hvězdy jako David Matásek, Zuzana Bydžovská či Aňa Geislerová. Lejla totiž měla hrát lesbickou přítelkyni Aňi Geislerové, se kterou se před kamerou líbá a posléze se na toaletách letadla oddávají divokému sexu. „Lejla nechtěla takovou roli hrát, protože se hodně věnuje charitě, a myslela si, že by jí to mohlo profesionálně ublížit,“ prozradil deníku Aha! zdroj z produkce seriálu.

Letiště však nakonec na Lejlině odmítnutí jen vydělalo. Její roli totiž přijala sexbomba Alice Bendová (33), se kterou ženské líbací scény dostaly mnohem erotičtější šmrnc. A to potěšilo oko každého mužského diváka!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.