Lukáš Hejlík: Odhalil se na fotkách z dovolené! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lukáš Hejlík: Odhalil se na fotkách z dovolené!

Lukáš si užíval léto
Lukáš si užíval léto (archiv Lukáše Hejlíka)

Herec Lukáš Hejlík (32) se v létě vydal do Chorvatska i do Španělska, kde mu společnost dělala jeho přítelkyně Anežka. Podívejte se na fotky z jeho soukromého archívu!

Lukáš momentálně prožívá šťastné období. Nejenže našel svou životní lásku, ale daří se mu i po pracovní stránce. Objeví se jako posila seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, který už dnes přinese nové díly.

„Stalo se to, po čem jsem celé loňské prázdniny toužil, když jsem se  toulal dodávkou po Čechách a když jsem okupoval břehy hvarské Zavaly v Chorvatsku, prostě když jsem byl loni sám. Myslel jsem na Anežku. Zřejmě tak intenzívně, že se přání opravdu splnilo. A tak letos brouzdáme spolu,“ řekl nadšeně Lukáš Hejlík.

Stejnou trasu letos zopakoval i s Anežkou a jako bonus si dopřáli putováním po Španělsku, kde navštívili Barcelonu, Valencii i Ibizu.

Po prázdninách bude muset Lukáš na cestování na nějaký čas zapomenout. Vedle televizního natáčení na něj čeká i Turné v hajzlu s americkým spisovatelem C.D. Paynem.

Podívejte se na soukromé fotky Lukáše Hejlíka v galerii!





Přečtěte si
hillaarkaa
28. 8. 2012 • 20:04

Ledovou královnu a rádoby gastro znalkyni Šmuclerojc zahalíte Prostě z HaHaŠmuclerHarmasanu kašpaři

argido
28. 8. 2012 • 17:16

je pěkně ošklivá - fyzicky.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.