Miliardář Michal Horáček: Poprvé v životě boural! A hned dvakrát za jeden den... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miliardář Michal Horáček: Poprvé v životě boural! A hned dvakrát za jeden den...

Michal Horáček
Michal Horáček (Aha! – M. Pekárek, D. Černovský)

Známý textař a podnikatel Michal Horáček (60) patřil doposud mezi ty řidiče, kteří se mohou pyšnit tím, že najezdili statisíce kilometrů bez jediné nehody. To už ale neplatí! Bouračky zažil dokonce dvě v jediný den, i když jen jedné byl sám účasten... 

„Řidič s transitem mu naboural vrata a zídku,“ řekl Aha!  textařův soused z Roudnice, což potvrdil i Horáček sám. „V pondělí ráno projelo kolem našich vrat auto, které v plné rychlosti vrazilo do jiného auta a to nám ta vrata, a k tomu ještě zeď, značně pobořilo,“ prozradil.

Když obhlížel škody, ještě netušil, že za pár hodin zažije karambol sám! „Odpoledne jsem projížděl kolem zaparkovaného bavoráku. Ženě uvnitř se zachtělo otevřít dveře, a tak to udělala, aniž se podívala kolem sebe. Škoda za desetitisíce, dvě hodiny zabralo sepisování protokolu,“ popsal majitel luxusních vozů Lexus a Maybach, k němuž má i šoféra.

„Slunce však svítilo, nikdo nebyl zraněný, a tak jsem si šťastně říkal: jaký krásný příklad synchronicity, o níž mluvím ve své disertační práci!“ dodal Horáček s úsměvem.

Synchronicita

...je pojem označující příčinně nevysvětlitelné setkání dvou nebo více událostí v čase, které tím na úrovni prožívání subjektu získávají význam.



Přečtěte si
hillaarkaa
23. 8. 2012 • 08:30

Míša patří do naší a Bohatého stáje Žádná holá péérdel nevzdělaná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.