Duchková vylétla z dortu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Duchková vylétla z dortu!

Sexbomba Tereza Duchková měla problém se do narozeninového dortu vejít, ale když z něj vyskočila, byl to pro všechny šok.
Sexbomba Tereza Duchková měla problém se do narozeninového dortu vejít, ale když z něj vyskočila, byl to pro všechny šok. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – To byl ale mejdan! Plný rytmu života! A to doslova! Jak by taky ne, když týdeník Rytmus života slavil v restauraci Celnice desáté narozeniny za dunivých rytmů TamTam Orchestra! A celebrity řádily jako utržené z řetězu.

Z narozeninového dortu vylezla muzikálová hvězda Tereza Duchková (27). Jenže než z něj vyskočila, měla velký problém se do něj vejít. Hlavně přes prsa jí byl pořádně těsný!

A to ještě Duchková odmítla vystoupit v šatech ve stylu Marylin Monroe, protože prý nebyly dost sexy. „Nakonec jsem si vzala svoje šaty,“ podotkla Tereza, jenž se stala zlatým hřebem večírku, který moderoval Roman Vojtek. Na párty přišla i jeho přítelkyně, divadelní produkční Tereza Janoušová, která nakonec vyhrála zájezd za třicet tisíc korun. Vojtek byl v šoku a bál se, že tím pádem nedostane za svůj moderátorský výkon zaplaceno. Jak mu ovšem sdělili pořadatelé, o svůj honorář se bát nemusí.

Jako pořádný kalič se ukázal Zdeněk Podhůrský, který vydržel v Celnici až do třetí hodiny ranní. A po půlnoci už osahával skoro všechny holky, které tam byly. Dokonce nabízel jedné z hostesek, že jí nafotí book, a další zase pořádně vytáčel na parketu. To Kateřina Kornová se zdržela pouze hodinku a poté ji manžel Jiří Pařízek odvezl domů, i když se chtěla bavit dál.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.