Klaus líbal Livii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Klaus líbal Livii

Prezident Václav Klaus hned po příjezdu políbil svou choť Livii.
Prezident Václav Klaus hned po příjezdu políbil svou choť Livii. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – „Dobrý večer, paní Klausová.“ Tak pozdravil s jemným polibkem na tvář svoji manželku Livii (62) prezident Václav Klaus (65), který přijel jiným autem než jeho choť. Oba dorazili na gala večer k oficiálnímu otevření pražského hotelu Mandarin Oriental, kterého se zúčastnila pouze smetánka. Ostatním byl vstup přísně zakázán!

Ozdobou celého večera byla přítomnost slavné houslistky Vanessy Mae, která výjimečně nerozeznívala své struny, ale chopila se pouze losování. Pro hosty byla totiž připravena soutěž, kdy každý dostal mapu hotelu s vyznačenými místy, která museli soutěžící navštívit. Ti, jimž se podařilo najít všechna místa, byli zařazeni do losování o hlavní výhru, která byla velmi lákavá: pobyt v hotelu Mandarin v New Yorku. Nikdo ze známých tváří ovšem nevyhrál.

Večer přilákal modelku Terezu Maxovou, které nedělal doprovod žádný muž, ale její nejlepší kamarádka, návrhářka Klára Nademlýnská. Nechyběla ani herečka Zlata Adamovská s manželem Radkem Johnem nebo Marek Vašut s maminkou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.