Ukřivděný Tom Cruise žaluje tisk za pomluvy! CHCE MILIARDY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ukřivděný Tom Cruise žaluje tisk za pomluvy! CHCE MILIARDY!

Katie a Tom s dcerou Suri.
Katie a Tom s dcerou Suri. (Profimedia.cz)

Zahojí pár miliard bolest v srdci amerického herce Toma Cruise (50)? Jeho rozvod s herečkou Katie Holmes (33) plní stránky novin po celém světě. Jak už to bývá, ne všechny zprávy jsou čerstvému padesátníkovi po chuti. Americký časopis National Enquirer to ovšem přehnal až tak moc, že jej Tom hodlá žalovat o několik miliard Kč!

Ve středečním vydání nazvali jeho sídlo domem hrůzy, v němž jako v hororu dochází k nátlaku, trestům a ponižování. Katie označují za nevinnou oběť Tomova mučení a scientologického vyznání. Jeho naopak nazývají zrůdou. Není divu, že si takovou špínu nechce nechat líbit. Jeho právník se vyjádřil jasně: „Mého klienta vaše kruté lži poškozují a zraňují.“

Chce Suri pro sebe?

Přestože dceru Suri (6) dostala do péče matka, Cruise se podle nejnovějších zpráv nechce vzdát myšlenky, že bude zasvěcena scientologii. Právě před touto vírou ji chce Katie ochránit. „Tom je ochotný bojovat o Suri do posledního centu,“ řekl zdroj z jeho okolí. Přátelský rozvod je prý jen pohádka pro média...

Suri utěšují zvířátka

Katie je přesvědčená, že už má vyhráno. Zatímco Tom zahání chmury natáčením, ona v klidu chodí se Suri po nákupech. V týdnu také svou malou princeznu vyvedla do zoo, kde je zvířátka přivedla na jiné myšlenky.



Přečtěte si
hillaarkaa
16. 7. 2012 • 18:00

To je mi mejdlo A na Novinkách píšou,že se mezi buzzzíky šíří nějaká nákaza,tak snad to žužloun Forman ustojí

alexa-lexa
16. 7. 2012 • 17:19

nikdy jsem neměla tohle herce nijak v oblibě. Také si myslím,že jejich klidný rozvod není jen tak jednoduchý,pokud je on vyznavačem nějaké pochybné církve(sekty),nebude to mít Katie se Suri nijak jednoduché,myslím si,že pokud ji bude mít u sebe bude se všemožně snažit malou ovlivňovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.