Rozchod Katie Holmes a Toma Cruise: Suri čekal ostrý výslech u scientologů! 99 otázek ve vojenském táboře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozchod Katie Holmes a Toma Cruise: Suri čekal ostrý výslech u scientologů! 99 otázek ve vojenském táboře!

Suri Cruise
Suri Cruise (Profimedia.cz)

Katie Holmes (33) s rozhodnutím rozejít se s Tomem Cruisem (50) dlouho otálela, ačkoliv manželství bylo v troskách nejméně šest měsíců. Definitivní tlustou čáru udělala, až když se dozvěděla, co čeká jejich malou dcerku. Teprve šestiletá Suri se na základně tvrdého jádra scientologické církve tzv. Sea Organization měla podrobit ostrému hodinovému výslechu.

Cruise zaslepený svou šílenou vírou prý hodlal dcerku vyslat na přísně tajné místo do výcvikového tábora ve vojenském stylu.

Tam se provádí řečeno vojenskou terminologií nábor bažantů, tedy malých dětí ve věku od 6 do 12 let do církve. Budoucí věrné ovečky se musí podrobit také velmi náročnému výslechu, který si ničím nezadá s praktikami, jimiž se policie snaží »vycukat« těžké zločince.

Používá se speciální emetr, jenž funguje stejně jako detektor lži. Bizarní otázky klade tzv. etický důstojník. V pozdějším stadiu církev s manýrami sekty často odpovědi použije proti vyslýchanému člověku. Jimi ho pak vydírá v případě, že chce odejít.

Na co měla Suri odpovědět

Prověrka pro děti 6 – 12 let

1. Myslela sis někdy o někom, že je blázen?

2. Rozhodla ses, že až vyrosteš, budeš jako... Jestli ano, jako kdo?

3. Už ses někdy záměrně chovala sprostě?

4. Odmítlas někdy jídlo, jen abys někoho naštvala?

5. Chovala ses někdy krutě ke zvířátkům?

6. Máš nějaké tajemství?

7. Styděla ses někdy za své rodiče?

Tohle nesmíš! Slyšela nejčastěji!

Říkalo se jí Tommy Girl, tedy Tomova holka. Cruise poslouchala na slovo. Svou vizáží neprovokovala, po svatbě ostříhala své dlouhé vlasy, často chodila nenalíčená v botách bez podpatků. Herec byl chorobně žárlivý, zkoumal výpisy z telefonu i účty.

Snažil se jí bránit v herecké kariéře. Zakázal jí líbat se ve filmech. Chtěl, aby se z ní stala puťka. Podobné zážitky popisovala i Cruisova bývalá manželka Nicole Kidman: „Mým úkolem bylo vypadat, ne mluvit. Tom mě přesvědčit, že mé místo není ve světlech ramp, ale u plotny,“ řekla v rozhovoru pro časopis Glamour.

To není náhoda: Všechny mu utekly ve 33 letech!

Je to až k nevíře, ale každá z manželek Toma Cruise od něho utekla ve 33 letech! O šest let starší Mimi Rogers (56) přivedla Toma k scientologii, ale v roce 1989 se rozešli. Bylo jí 33 let! Nicole Kidman (45) vydržela ve vztahu přes 10 let, ale v roce 2000 poznala, že už s Tomem dál nechce žít. I jí bylo tehdy 33 let.

Katie Holmes bylo 33 loni v prosinci. Tou dobou už zoufale hledala cestu z nešťastného manželství. Ironií osudu Cruise ve svých 33 letech točil první díl ságy Mission: Impossible, za který dostal skoro 1,5 miliardy korun. Třiatřicítky manželek mu ale štěstí nepřinesly.



Přečtěte si
lillyli
5. 7. 2012 • 08:37

že jak Mimi, tak Nicol byly "opuštěny". Alespoň se tak psalo a Nicol sama vyprávěla, že jeden večer spolu tančili při svíčkách a následující dny se dozvěděla, že se má rozvádět. A vždy v tom byla mladší žena. V prvním případě sama Nicol, ve druhém Penélope Cruz. Ta jako španělská katolička to dlouho se sektářem nevydržela.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.