Tom Cruise za rok vydělal 75 milionů dolarů: Katie Holmes z nich neuvidí ani cent! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tom Cruise za rok vydělal 75 milionů dolarů: Katie Holmes z nich neuvidí ani cent!

Tom Cruise je boháč!
Tom Cruise je boháč! (ČTK/AP)

Tomu Cruisovi (50) nejspíš zvedl náladu magazín Forbes, který jeho roční příjem vyčíslil na 75 milionů dolarů. Po rozvodu si tak bude žít v blahobytu a o ženy nebude mít nouzi. 

Tento balík ale půjde přímo do jeho kapsy a Katie Holmes ostrouhá. Cruise si byl moc dobře vědom toho, že vydělává několikanásobně více než jeho žena, a pojistil se předmanželskou smlouvou. Za posledních 12 měsíců na jeho konto přibylo 75 milionů dolarů, a to zejména díky filmu Mission Impossible - Ghost Protocol.

Druhé místo v žebříčku nejvýdělečnějších herců obsadil s 37 miliony dolarů Leonardo DiCaprio. Jeho poslední film J.Edgar byl sice propadákem, ale DiCaprio stále patří k hrstce vyvolených herců, kteří si mohou říct o 20 milionový honorář.

Stejně jako on si za uplynulý rok vydělal i sběratel Zlatých malin Adam Sandler, čtvrtý je s 36 miliony dolarů akční hvězda Dwayne Johnson.

Žebříček nejvýdělečnějších hollywoodských hvězd najdete v galerii!

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.