Těhotná Simona Krainová: Bříško už nikoho nezajímá! Teď ukazuje bradavky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Těhotná Simona Krainová: Bříško už nikoho nezajímá! Teď ukazuje bradavky!

Výrazná červená róba obepínala Simoninu postavu a nedokázala zakrýt bradavky.
Výrazná červená róba obepínala Simoninu postavu a nedokázala zakrýt bradavky. (Aha! – Petr Novotný)

Dva měsíce před porodem se Simona Krainová (39) přišla pochlubit svým rostoucím bříškem. Na přehlídce Táni Kovaříkové ale zaujala spíš svým poprsím, které se rýsovalo pod antickou róbou. A zima a chlad samozřejmě zapříčinily zvýraznění všeho, co nezakrývala podprsenka.

Modelka a máma rok a půl starého Maxe si totiž vyrazila naostro. A zřejmě nebyla sama. Ani pod blůzičkou Andrey Verešové (32) to nevypadalo na podprsenku. Dámy se jednoduše předháněly, která bude víc sexy.

„To bych neřekla, že ještě někoho budou zajímat má prsa a bradavky,“ pousmála se Krainová, která už se v rouše Evině předvedla tolikrát, že její ňadra rozhodně nejsou žádným veřejným tajemstvím.

Co však není stále jisté, je pohlaví miminka, které modelka nosí pod srdcem. „Nechtěli jsme to vědět, bude to překvapení i pro nás, já bych si přála holčičku,“ řekla Aha! Krainová, která se v sedmém měsíci musí vláčet s deseti kily navíc. Miminko totiž roste jako z vody.



Přečtěte si
honzina
31. 7. 2012 • 09:26

moje řeč, hnusná vyježděná rozhoďnožka co o ní už není zájem, tak bude rodit jedno dítě za druhým piksla stará, já na ní nevidím nic sexy, mě je odporná, zrovna tak jako Veš Vereš Volopichna, jsou obě jak d.ě.v.k.y z E55, šlápoty nechutný zlatokopecký

honzina
31. 7. 2012 • 09:23

líp bych to nenapsala

xcarodejka
17. 7. 2012 • 16:14

tak by tohle nedělala.

svatadala
15. 7. 2012 • 07:42

byla mladá, byla pěkná, udělala karieru. Dnes je stará, nic neumí, má základní školu. Musela najít někoho známého aby se mohla dál ukazovat, protoze ona sama nikoho nezajímá. Vypadá jako všechny těhotné ženské, jen má lepší hadry. Pupek má každá těhotná, nalité ko-zy mlíkem má taky každá. Děti má už jako stará, tak ať je ráda, že se má o co starat. Hlavně aby jí to štěstí vydrželo a nebylo to jako se Sagvanem, Slezáčkem a mnoha dalšími.

monza
14. 7. 2012 • 20:51

Ty kašpare,ty máš vytahanou leda tak pravačku,chcípáčku!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.