Otec Jiřího Pomejeho je pěkné kvítko: Opustil těžce nemocnou ženu! A už má dítě s jinou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Otec Jiřího Pomejeho je pěkné kvítko: Opustil těžce nemocnou ženu! A už má dítě s jinou...

Otec Jirky Pomejeho je prý pěkný »podrazák«. Na jednom z mála existujících snímků (z r. 2008) kráčí na synovu svatbu s Ivetou Bartošovou.
Otec Jirky Pomejeho je prý pěkný »podrazák«. Na jednom z mála existujících snímků (z r. 2008) kráčí na synovu svatbu s Ivetou Bartošovou. (Aha! – Martin Hykl)

Hromotlucký moderátor, herec a producent Jiří Pomeje (47) se sice tváří jako mistr světa, ale život nemá jednoduchý. A ani jeho rodina není zrovna vzorem lidských ctností. Platí to především o jeho otci, který životem kráčí se stejným jménem jako jeho slavný synek.

Jiří Pomeje senior je podnikatel, který se přátelil s podivnými společníky z východu a měl s nimi několik firem, z nichž většina je (nebo byla) v konkurzu. V Českých Budějovicích provozoval čerpací stanice, kde odíral pracovníky, jak jen mohl. Zklamal prý ale také jako otec a manžel! „Naši jsou rozvedení,“ přiznal Jiří Pomeje s tím, že vztahy s oběma rodiči ale udržuje. „Mladý Jiří nedává city příliš najevo, přitom je ale velký cíťa,“ říkají o moderátorovi VIP zpráv jeho kamarádi i kolegové.

Že jsou rodiče rozvedení, je však jen část pravdy. Daleko zajímavější jsou okolnosti, za jakých otec jeho maminku Jarku opustil. A nebyl to zrovna rytířský odchod... Když Jirkova maminka, která sama také podnikala, vážně onemocněla, otec se na rodinu vykašlal a odstěhoval se k milence! S tou má dnes malé dítě a žije převážně v novém domě u Prahy.

„Paní Pomejová se z toho dostala a je dnes už téměř v pořádku, ale to, jak se zachoval Jirkův otec k ní a vlastně k celé rodině, není dvakrát slušné,“ popsala Aha! jedna rodinná známá, která se s nimi zná přes třicet let. „Jirka je tak trochu povahou po otci, rád slibuje, rád dělá velká gesta, ale nic nedotáhne do konce. Na rozdíl od táty ale není mladý Jirka podrazák! Pro paní Pomejovou je Jirka vším, i když i ona dobře ví, že si za své problémy může z většiny sám,“ dodává naše informátorka.

A Jiří junior mamince lásku vrací, a jak jen může, jede za ní do Českých Budějovic. A nejen proto, že jeho o tři roky mladší sestra Petra žije v zahraničí. Stýká se však i s otcem. Před lety dokonce spolu produkovali poslední velké koncertní turné Waldemara Matušky! „S tím člověkem nechci mít nic společného. Mladej Jirka je fajn, ale jeho tatínek, to je opravdu jiná kategorie. Kam ten šlápne, tam sto let tráva neroste...,“ řekla nám jedna filmová a hudební producentka, která nechtěla být jmenována.



Autor:  hof

Přečtěte si
malenabald
29. 7. 2012 • 07:29

si ten mluvka bude platit ze svého? I tu další svatbu někdo bude muset zazponzorovat...

demonxxx
21. 7. 2012 • 22:36

Je to zloděj, jako každý jiný co něco ukradne, každý z nás musíme být odpovědný za své činy. Pokud je pravda, že zakládá stranu, tak jedině tunelářů. Jeho otec zlikvidoval spoustu společností a Jirka je po něm. Jedno se jim musí nechat uznat, co oba umí stoprocentně je žvanění a slibování, ale nikdy ani jeden z nich nebyl schopen dostat svému slovu natož závazkům.

ellinan
15. 7. 2012 • 17:24

Nemáte pravdu. Znám ho osobně a to, co tu o něm píší, je jen slabý odvar pravdy

aveneta
14. 7. 2012 • 16:36

Syn Jiří je opravdu fajn člověk, ano párkráte se mýlil a nevyšli mu záměry v životě, ale to se stane leckomu. Ale jako člověk je naprostě fajn, což jsem měla možnost poznat. Nehraje si na hvězdu, rád si popovídá i zasměje, ale umí se i rozčertit...no úplně normální chlap !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.