Upír & Aichmajerová: Módní fanatici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Upír & Aichmajerová: Módní fanatici!

Václav Upír Krejčí je velkým znalcem krásných žen, a proto si nemohl nechat ujít zkoušku hadříků Evy Aichmajerové. A hned se také aktivně zapojil do jejího ustrojování.
Václav Upír Krejčí je velkým znalcem krásných žen, a proto si nemohl nechat ujít zkoušku hadříků Evy Aichmajerové. A hned se také aktivně zapojil do jejího ustrojování. (pro Aha! – Miroslav Plešek)

PRAHA – Nejen sexy herečka a moderátorka »primáckého« pořadu Extra Eva Aichmajerová (28) je módní fanatyčka. Módní trendy přímo zuřivě sleduje i herec a mim Václav Upír Krejčí (51)!

„Proto taky nemůžu chybět na prezentaci nové kolekce módní návrhářky Veroniky Kordulové, která je tvůrce módy Presidents fashiondesign,“ přiznal deníku Aha! se smíchem Václav Upír Krejčí.

Krejčí o sobě tvrdí, že je vyznavačem luxusní módy, a proto si hned po příchodu zkoušel luxusní svetr za devět tisíc korun. „Odborníci o něm tvrdí, že se jedná o nejkvalitnější pletenou módu na trhu, a proto ho musím mít doma ve skříni,“ smál se rozverně Upír. A hned se vrhl v butiku Presidents fashiondesign pomáhat Evě Aichmajerové vybírat oblečení a taky asistoval u jejího zkoušení. „Ty její křivky, to je paráda,“ byl nadšený Upír.

Na mejdanu mezi luxusním oblečením v butiku Presidents v Praze na Zvonařce se objevil taky Dalibor Janda s manželkou Jiřinou. „Přišli jsme se inspirovat. A třeba něco vybereme pro osmnáctiletou dceru Jiřinku,“ řekl nám Dalibor Janda, který chystá své dceři debutové album. „Jiřinka má sklon k rockové muzice a už dokonce napsala asi pět vlastních skladeb,“ dodal Dalibor Janda, kterému nyní vyšlo po sedmileté přestávce autorské album Jeden den. Na luxusní oblečení se přišel podávat i moderátor a publicista Zdeněk Šarapatka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.