Švandová vypadla, Dvořák plakal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Švandová vypadla, Dvořák plakal!

Jana Švandová si přála vypadnout a to jí diváci splnili.
Jana Švandová si přála vypadnout a to jí diváci splnili.

PRAHA - „Už nemám sílu, prosím neposílejte mi žádné hlasy a podporujte mé mladší kolegy!“ pronesla Jana Švandová ke svým fanouškům před vyhlášením výsledků čtvrtého večera taneční soutěže StarDance....když hvězdy tančí.


Herečka byla evidentně vyslyšena a za nejméně hlasů získaných od poroty i diváků byla vyřazena. Kliknutím zvětšeteA proč plakal Tomáš Dvořák? Kvůli Švandové to nebylo!

I když vypadnutí Jany Švandové nebylo pro nikoho žádným překvapením, na rozdíl od nečekaného konce Jana Čenského, herečka se přesto loučila se slzami v očích a svůj poslední tanec věnovala tatínkovi. Kliknutím zvětšete„Neříkám, že mě vypadnutí nemrzí, ale zároveň mi spadl kámen ze srdce, nevím totiž, zda bych další kola zvládla!“ pronesla Švandová a pokračovala poděkováním všem, manželem počínaje a osvětlovači konče.

Nejlepší ohodnocení od porotců získal Tomáš Dvořák, který tančil slow foxtrot tak vášnivě, až mu jeho partnerka Kamila Tománková málem loktem vypíchla oko. Dlouho mu potom slzelo a Tomáš si ho celý večer mnul jako malý kluk. Kliknutím zvětšeteStejně bodů (38) si vytančili i Roman Vojtek s Kristýnou Coufalou a za své passo doble sklidili od poroty jen samou chválu. Po náročném večeru si všichni tanečníci vydechli na tajné StarDance párty, kam je přišli potěšit jejich rodinní příslušníci a známí.


Autor: Sabina Růžičková
Foto Aha!: Marek Pátek


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.