Felix Slováček: Můj šatník má v rukou Dáda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Felix Slováček: Můj šatník má v rukou Dáda!

Felix Slováček s Dádou Patrasovou
Felix Slováček s Dádou Patrasovou (Petr Novotný)

Ve čtvrtek se konala velká Fashion Gourmet Show v Augustine hotel Praha, kde úspěšná módní návrhářka Jitka Klett představila netradiční projekt spojení módy, umění a gurmánského kumštu.

Tuto akci si nenechali ujít manželé Paroubkovi. „Máme rádi kvalitní společenská setkání,“ svěřila se Petra. Proto seděli hned v první řadě mezi ostatními celebritami, jako je herec Jan Hrušínský s manželkou, nebo manželé Přeučilovi.

„Módní přehlídka je v našem případě nutnou inspirací. Vždyť se neustále pohybujeme na očích veřejnosti, a tak své oblečení musíme řešit,“ vysvětluje Paroubková. Manžel Jiří si událost náramně užil. Všechny modely sledoval opravdu bedlivě a rozvážně. Několikrát ho třeba kolekce plavek donutila k potlesku.

To Felix Slováček, který doprovázel svou manželku Dádu patrasovou, nechává svůj outfit zásadně na ní. „Dáda mi vždycky vybere správně, i když já sám to kolikrát na první pohled tak nevnímám. Všichni mi oblečení chválí,“ pěl chválu směrem k manželce, která měla už pár kousků z přehlídky vybraných. Letní kolekci pojala Jitka Klett výjimečně. Poprvé totiž "přenesla" obrazy českého umělce Vladimíra Obra na textilie.





Autor:  Kristýna Léblová

Přečtěte si
anezat
10. 6. 2012 • 14:00

Veliká pravda. Slováček by vůbec neudělal chybu, kdyby ji přesvědčil, že ani ona není perfektně oblečená. Jenže už si zvykl poslouchat a mlčet, aby měl na stará kolena klid.

mandat
10. 6. 2012 • 06:51

Nikdy nemela vkus.Vypada otresne a rve se do obleceni,ktere nosi asi tak 16 lete.

mandat
10. 6. 2012 • 06:49

Patraska hned po svatbe zacala Slovackovi organizovat zivot,od te doby se nic nezmenilo,ani jeho obleceni.

winterfreshka
9. 6. 2012 • 10:39

A bude nám žalovat média za lež.Ml.Novotný má jako eso v rukávě kompromitující materiál o nevěře pro Dádu Že by si vzal příklad z M.M??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.