Mirka Čejková: Řádila se syny v kině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mirka Čejková: Řádila se syny v kině!

Tak dováděli synové Mirky Čejkové.
Tak dováděli synové Mirky Čejkové.

PRAHA – Moderátorka Mirka Čejková (44) je zasloužilá matka! A se svými třemi dětmi vyrazila na premiéru kresleného filmu pro nadšence všech věkových kategorií Lovecká sezona.



Kliknutím zvětšeteJejí synové Felix (7) a Alex (5) jsou pěkní rošťáci a v kině se pořádně vyblbli! Nechyběl ani Ondřej Brzobohatý (23), který si po roli moderátora a muzikanta vyzkoušel nový způsob obživy – dabing. Svůj hlas propůjčil animované postavičce jelena Milouše, který hraje v Lovecké sezoně hlavní roli.

Kliknutím zvětšete„Práce to byla opravdu náročná. Kolikrát mě ze spaní budily vtipné hlášky z filmu. A ukolébavku pro medvěda už asi nikdy nezapomenu,“ podělil se se všemi o zážitky z natáčení Ondřej. Ten s sebou na trojrozměrnou produkci do kina Imax přivedl svoji dámskou družinu – maminku Hanu Gregorovou, nevlastní sestru Rolu a přítelkyni Johanku.
Kliknutím zvětšetePředpremiéru hodinu a půl dlouhého filmu si nenechaly ujít ani Veronika Žilková nebo Nela Boudová v doprovodu svých natěšených potomků. Za slavné tatínky se na příběh o přátelství jelena a medvěda grizzlyho přišli podívat Vítek Pokorný se synem Mikulášem, Richard Genzer s dcerou nebo Pavel Šporcl, ten dělal společnost dceři své přítelkyně Báry Kodetové.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete



Autor: Sabina Růžičková
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.